Gå til innhold

groms

Members
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Noen som vet noe om Hedlevatn (Hellevatnet) ved Sikvaland, evt. vatnene rundtom i det området? Er på stadig leting etter gode vann, dette ser lovende ut men har vært helt stille når jeg har vært der. Gjerne PM om det skulle foretrekkes.
  2. groms

    Sameo Fugspö

    fiskefluer.com selger sameo.
  3. ojoj, var en tur i parken med lightweight 5eren nå, med en #6 aircell jeg hadde glemt at jeg hadde. det var glimrende det. ikke vanskelig å skyte, og stanga bar snøret godt syns jeg. knakk av og til sammen i bakkastet når jeg fikk vind i ryggen, men det bedra seg når jeg rydda litt opp i bakkast-teknikken. blir spennende å se om det funker like bra i fiskesituasjon som på plena... takk for innspill i tråden.
  4. Takk for tips. Noen som har prøvd Scierra HMT i de lavere klassene? Har hatt HMT int. #7, godt snøre med skytelina krakellerte fort.. Hvor får man tak i Loop Multi sinktip?
  5. noen som har anbefalinger av dere som fisker med lett sjøørretutstyr? de fleste sjølinene jeg kjenner til begynner med #6 eller #7... skal antakelig brukes med en Slate lightweight #5, altså smårask stang.
  6. Takk Aardahl. Noen som kan sammenlikne Lecie og lpxe RS for sjøørretfiske i sjøen?
  7. Modig? Ja det kan jeg skrive under på, siden det er kusinen min som nå har festet jerngrepet hehe Takk for sist Petter, flott bryllup. Synd med vannet, er vel ikke første gangen man lurer på hva i h..&#$ kommunen driver med.
  8. Er på utkikk etter en #6 for lettere sjøfiske. Noen som har erfaring med 9' #6 lecie? Gjerne sammenlign F og MF til dette hvis noen har prøvd begge...
  9. for å låse spolen skal du trekke til "mutteren" så langt at den røde prikken på mutteren er i det rødmerkede området på ramma. da skal den sitte, hvis ikke må det være noe gærnt. tror det funker slik at når du skrur inn mutteren klemmer den en stor gummi o-ring mot undersiden av kassett-spolen.
  10. Demon snella har ikke 100% lukket bremsesystem, så det er ekstra viktig å skylle den etterpå. Jeg brukte også min til sjøfiske ei stund, men syns den er for fin til slikt, så jeg bytta.
  11. sitter også og venter på at guideline explorer buksa skal dumpe ned i postkassa. er spent på MK størrelsen, håper den ikke er altfor mye K, for å si det sånn
  12. takk. ja, det er nok det. Oppsmuldra korkbiter innstøpt i et eller annet. Litt hardere (og mer slitesterkt antakelig) enn kork.
  13. Da var vinterprosjektet ferdig. Cabelas Trad II 9' #6, med fighting butt. Denne er ment til lettere sjøørretfiske. Stangen skal komplettere en Greys G-tec 9'6 #7. Har akkurat prøvekastet den, med aircel #6, og Cabelas F/I #7. Syns #7 snøret kledde stanga bedre enn #6 faktisk. Syns stangen er ganske rolig i aksjonen selv om den er beskrevet som rask hos Cabelas. Den er behagelig å kaste med, rolig og fin, men absolutt ikke slaskete. For meg har G-tec'en mer punch og er nok litt "hvassere", mens denne blir litt mer bedagelig å kaste med. Stanga er ikken noen lettvekter, men er heller ikke tungkasta. Nå er jo de stengene jeg er vant med spesielt lette også, så det blir kanskje litt feil sammenlikningsgrunnlag. Skulle jeg valgt om igjen, hadde jeg nok valgt #5 for å komplementere #7eren, som jeg først hadde tenkt, men er ellers godt fornøyd med #6eren så langt. Nå gjenstår det bare å bruke den til praktisk fiske Bildene ble litt mørke, så de er justert litt..får se om jeg legger ut noen nye senere.
×
×
  • Opprett ny...