Gå til innhold

Barflea

Members
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Barflea

    Lekk vader

    Da har jeg fått lappet vaderen. Prøvde først å lokalisere hullet med en sterk lommelykt, men fant ikke hullet. Vanntrikset fungerte bedre, fant hullet med en gang. Takk for alle tips.
  2. Barflea

    Lekk vader

    Takk for tipsene. tror jeg prøver først lommelykttrikset, dersom det ikke funker prøver jeg å spraye innsiden med sprit. Lapper med aquasure tenker jeg.
  3. Barflea

    Lekk vader

    Guide Line vaderne mine har begynt å lekke og jeg lurte på om noen av dere har noen tips om hvordan jeg skal finne ut hvor lekkasjen er og hva som er best å lappe med. Har hatt disse vaderne ihvertfall i fire år, og de er veldig godt brukt, men siden jeg trives så godt i dem ønsker jeg å prøve å lappe dem. Alle tips tas i mot med takk.
  4. 1. Fiske mer enn i fjor. 2. Dra en uke til femundsmarka. 3. Bli mer kjent i nordmarka.
  5. Blir gjerne med jeg også.
  6. Ser at det er en elv som heter gjuva som renner ut i lågen også, er det bra fiske der mon tro?
  7. Noen som har erfaring med numedalslågen? Tenker da på fiske etter ørret. Planlegger en tur dit. Noen som vet hvor lenge en har lov til å fiske der utover høsten?
  8. Takk for alle tipsene. Skal sjekke dem ut.
  9. Barflea

    Lette vadesko.

    Tenkt å kjøpe meg et par lette vadesko som jeg kan ha i ryggsekken på langtur. De jeg har er for tunge og for store til å ha med seg synes jeg. Noen forslag? Så noen fra sierra, men disse hadde gummisåler. Noen som har erfaring med gummisåler?
×
×
  • Opprett ny...