Gå til innhold

thereddevil

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Noen som har et sett som kan passe til en 11 åring. Helst klasse 6. Rundt 1000 -1500 kr
  2. Jeg har hatt den forsikringen som alt om fiske tilbyr. Den er ikke til å stole på. Jeg klarte å tråkke på stanga mi, så den knakk. Så prøvde jeg ringe til forsikringskapet, der var det ingen som svarte. Og jeg ringte mange ganger, og flere dager på rad. Dt var ingen som tok telefon, så da ringte jeg til alt om fiske. Siden dem tilbyr den forsikringen igjennom bladet. Først så prøvde dem i resepsjonen å sette meg over til forsikringselskapet, dem svarte ennå ikke på telefonen. Så ringte jeg opp til alt om fiske igjen, da ble jeg satt over til daglig leder i alt om fiske. Og han sa at forsikringselskapet ikke hadde nok folk, så dem kunne ikke svare på telefoner. Da begynte jeg å bli litt forbanna, for det står at man skal ring når en skade har skjedd. Så spurte jeg daglig lederen i alt om fiske sånn ca hvor lang tid dem brukte på å behandle en sak, det kunne ta opp til flere måneder. Så jeg bare sa opp abonnemente både forsikringa og alt om fiske. Det her skjedde rett etter sommerferien, så det kan hende dem har blitt bedre. Men jeg vil ikke anbefale den forsikringen.
  3. Det ordner vi selvsagt dersom han kommer hit! Det funker nok dårlig, bor i østfold. Så det blir litt for langt å kjøre. Jeg fikk en ganske bra pris på green line så satser på at den blir bra. Takk for hjelpa.
  4. Jeg skal kjøpe meg en fluestang, jeg har sett på en brukt en som heter loop green line klasse 7, er det en grei stang til sjø-ørret fiske? evt hva bør maks pris på en sånn stang være hvis den er to år gammel, men ser veldig bra.
×
×
  • Opprett ny...