Jump to content

John K

Members
 • Posts

  88
 • Joined

 • Last visited

  Never

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette har jeg lyst til å være med på. Skal ikke overnatte, men vil gjerne være med på aktivitetene på dagtid. Tenker jeg haiker med Pål.
 2. John K

  Mosjøen

  Judas driver i alle fall ikke å går rundt på disse vannene Men ja, all info er av interesse. Fra overnattingsmuligheter, til bilutleie, fiskekort og andre tips.
 3. John K

  Mosjøen

  Er det ingen andre andre som har kjennskap til fiske i Mosjøen traktene Jeg vet at det skal fiskes elv i øvre deler av Vefsna, men utover det er det svært få opplysninger å hente fra arrangøren ennå. Har sendt mail til dem i dag, men er svært takknemelig dersom noen av dere her inne har opplysninger om fisket i traktene. John
 4. John K

  Mosjøen

  He he ;DGreit å være forberedt på mye og mangt skjønner jeg. Kan du si noe om fisket? Det skal fiskes både i elv og vann.
 5. John K

  Mosjøen

  I forbindelse med at VM i fluefiske går av stabelen på Mosjøen i august neste år, er jeg blitt kontaktet av det engelske landslaget med forespørsel om å hjelpe dem med endel praktiske forberedelser. Jeg lurer derfor på om noen av dere her inne er fra Mosjøen, eller har god kjennskap til området det skal fiskes i. Alle hendvendelser tas i mot med takk. John
 6. John K

  Sjøørret

  Den er grei! Da er det bare å sette igang!
 7. John K

  Sjøørret

  Hvis vi snakker om 21 fluer, trenger jeg mer tid enn frem til den 10. Er det 21 fluer du mener, eller ha jeg misforstått totalt?
 8. John K

  Sjøørret

  Ser nå at ringen slutter den 10. men trenger fortsatt en adresse.....og skal vi bare binde 3 hver???
 9. John K

  Sjøørret

  Prøver å rydde opp litt i denne tråden jeg. Ikke for å tråkke noen på tærne, men mer for å få litt oversikt.... De som har meldt sin interesse så langt er: :)Enesvolds1 :)LARS :)JohnK :)Sveinroar :)Sandefjordingen :)Nummer9 :)Bjorni :)nox I de flueringene jeg har vært med på tilsier det at vi binder 7-8 fluer hver. Men hvor skal de sendes? Hva er siste dato for innsending? John
 10. John K

  Vårfluering

  Fluene kom i dag. Utrolig mye bra Takk til Petter for initiativet. Gøy med fluering når alt går så smooth.
 11. John K

  Sjøørret

  Hvor skal fluene sendes?
 12. John K

  Vårfluering

  Mine er gått i posten.
 13. John K

  Vårfluering

  Mangler et par fluer på å være ferdig, men regner med at fluene går herfra på mandag. Gleder meg til å se hva dere andre har laget!
 14. John K

  Sjøørret

  Er straks ferdig med fluene til vårflueringen, så jeg slenger gjerne med. Blir ei reke i en eller annen variant.
 15. John K

  Vårfluering

  Blir gjerne med på denne ringen Lager ei Vag Wing flue John
×
×
 • Create New...