Gå til innhold

daniel

Members
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://danielsfluefiske.loopback.nu http://danielsfoto.loopback.nu
  1. daniel

    Kirkenes

    Endelig er fisket igang også for min del. Tok turen til et lite skogsvann med mye fin ørret. Klekket endel bittesmå fjærmygg. Landet en ørret på 5 hekto. Sinnsykt deilig å kjenne fisk på kroken etter måneder med kulde og mørke . Legger ved et bilde av fangsten.
  2. Fant denne ved et vann 274 moh. Utrolig vakker. Noen som kan fortelle meg hvilken type dette er?
  3. Fant denne i et vann ca 250 moh. Lurer på om noen kan hjelpe meg med å identifisere denne. Likner noe på den forrige jeg postet, men vingene er noe annerledes. Takk for all hjelp!
  4. Takk for hjelpen Man lærer så lenge man lever
  5. Den likner veldig. Takk for innspill!
  6. Kan noen hjelpe meg med å finne ut hvilken type dette er? Takk for alt hjelp!
  7. Kirkenes, 100 moh, 8-10 grader, skiftende skydekke. Fant kun denne ene.
  8. Denne fant jeg under en stein i et av mine favorittvann. Spørsmålet er hva slags insekt dette er. Takknemlig for all hjelp:)
  9. Så i går årets første insekt på vann, og det var utrolig deilig. Har misunnt dere der sør en stund nå, men nå er fisket definitivt igang også her. Bildet er tatt i Kirkenes, rundt 16- tiden, ca 80 moh, 4-5 grader, tidvis regn og vind. Egentlig ganske utrolig at det også fantes vakende fisk, forholdene tatt i betraktning.
  10. Forsåvidt sant det der, klart at teknikk betyr mye, men det er ikke til å stikke under en stol at dyrere utstyr ofte har kvaliteter billigere utstyr ikke har. Jeg har selv fisket med alt fra det billigste til det dyreste, og jeg merker en klar forskjell. Jeg betaler gjerne litt ekstra for godt utstyr. Nå skal det være sagt at man kan finne bra utstyr til en rimelig penge, men etter min mening, må man kanskje legge til noen kroner for å få det beste utstyret.
  11. daniel

    døgnflue

    I og med at den er så tung i ræva, vil den kanskje ikke fungere så godt som spinner- imitasjon, men hva med å teste den som en spent spinner? Bakroppen bør da kanskje være noe kortere.
×
×
  • Opprett ny...