Gå til innhold

Per Kr Dragseth

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Per Kr Dragseth vant dagen sist 13. september 2018

Per Kr Dragseth hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Stedene og elvene man har lyst til å besøke med fluestanga er mange, men hvilken steder og elver står øverst på listen din? Island/Midfjardara Montana/Yellowstone river New Zealand/ (elv?) Tierra del Fuego/Rio Grande ...? Eller frister Alaska, Patagonia, Hardangervidda, Kola, Dolomittene eller Alpene mer ...?
  2. Jeg benytter nå et Barrio GT 125 snøre på min Scott G2 905, og sammenlignet med Rio Gold synes jeg Barrioen er mye bedre å kaste med. Har faktisk kun positive ting å si om dette snøret.
  3. Bra jobba under vanskelige forhold. Var det dere som fisket med min gode venn John en dag eller fler? Mvh Runar Kabbe Nordisk Fiskeutstyr Takk, takk! Kommer sola, så blir det sikkert knall forhold der nede.... Ja, vi leide inn John den ene dagen. Hyggelig type og dyktig guide, så han kan anbefales til alle som ønsker litt lokalkunnskap.
  4. Kom hjem i går kveld etter noen dager på Bornholm. Vi var to stykk som stort sett fisket fra 10:00 til 18:00, men med en del pauser grunnet kulde (-4 til -6, og godt drag i lufta). Det gikk som regel 6-10 kast før de-ising av stang måtte til, men solen dukket også tidvis opp og varmet godt. Øya leverte to brune i størrelsesorden 1.7 kg og 2.7 kg , og to blanke på 1.2 kg og 2.3 kg. Noen napp var det også. Alle fiskene tok på sakte inntrekk med hvit/orange jiggy, og på pattegrisen (disse ble fisket med i 90% av tiden). Vanntemperatur var rundt 0,5-1.5, og på en plass fisket vi nærmest i slush, men ørreten beit sågar. Vi fisket Salenebukten, flyplassen, og Hasle.
  5. Jeg har fiska der en hel haug av ganger, og satt til og med der å så på offshorerace sammen med flere beboere, så dette er nok bare en gretten gammel gubbe.
×
×
  • Opprett ny...