Gå til innhold

borgflua

Members
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. i morgen blir den første morgenturen siden mai og derfor lurer jeg på når det begynner å lysne. blir nok en tur til sverige for å sjekke om fisket begynner å ta seg opp i de innerste fjordene.
  2. Ute i natt fra 23 til 02. fem napp, men alikevel, det var vakfest. overvar sverming av børstemark, de var hvite og 2-8 cm lange. de beveget seg utrolig raskt og i rykk, nesten som strandreker. kunne se fisken gikk å slurpe i seg godsakene. ganske frustrerende etter å ha prøvd det meste som kunne være i nærheten av å ligne på disse skapningene. MEN er det børstemark tru? , har ikke sett at de svømmer på denne måten før, de på våren er jo også MYE større. fanget en og den så ut som en børstemark, samme form som de man ser på våren men noe tynnere. godt det hadde lurt med seg en 300 gr melkesjokolade, den fikk vi lurt.
  3. var en liten tur ute i dag, ekstremt lavt vann hos oss rundt hvaler, men hva gjør vel det. . det jo fisk her alikevel. dette er det som var i magesekken til denne (1.6), smørbukk eller kulting som andre sier, ingen grunn til å bruke små fluer, men ingen regel uten unntak, fikk denne på en liten hvalerflue i str 10 rekekrok. tok på andre kastet kl 05.20, gøy på 5`er stanga.
  4. vær forsiktig hviss du er alene ute, jeg fikk en ette rtmeg for noen år siden og en bekjent ble trua
  5. dette er en klase med englesnegler, slik var det flere steder ved grebbestad i første helga i april og det var helt umulig å få fisk der hvor disse var.
  6. Hei igjen. Er det noen som har sett at disse sneglene har blitt tatt av SØ. Har sjøl hatt vansklig med å få den til å ta når disse er i vannet der jeg fisker.
  7. er dette åte for SØ?? har sett ryggen på den såvidt bryte vannspeilet når disse skapningene har vært i farevannet Tusen takk!! Det er dette jeg har sett, for første gang for rundt 5 år siden, etter det gar jeg sett fler for hvert år og i år har det vært ekstremt mye. Så disse først ved svenskekysten og videre mot hvaler men det er bare på denne årstiden. hilsen borgflua
  8. nei. den jeg har sett er smalere, kanske smal i halen og blir tykkere opp mot "armer/loffer". der er det også rosa inni kroppen.
  9. hei. er det noen som har observert små svevende gjennomsiktige skapninger i øvre vannsjiktet. den har konsistens som en glassmanet og har to små "loffer"/armer + en rosa prikk mellom armene. de jeg har sett er fra 5mm-30mm lange. var i grebbestad første helga i april og der var det samlet seg store mengder langs strandkantene, rene grøten. for en stund siden leste jeg en artikkel i vi-menn og der var det avbildet noe som kunne ligne dette men jeg er ikke sikker, det skulle vistnokk være en snile, ??. vi så ikke noe SØ som gikk etter dette, kanskje den var mett. fisket for øvrig bra på lørdag første helga der, kom over sverming og fikk rundt 120 stk fordelt på tre fiskere. hilsen borgflua
  10. Prøv innerst i Sannesfjorden, var der på lørdag og vi fikk over 100stk der, mye smått men også en del mellom 1 og 1,5 kg. Tok på wollyworm med rød hale eller hvit marabouhale. Prøvde også på søndag men da var det ikke like bra, vi fikk 5 stk før vi blåste bort, like bra så vi fikk kommet oss hjem til dame og unger.
×
×
  • Opprett ny...