Gå til innhold

sjøauren

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av sjøauren

  1. Veldig bra rapport, Morten. Utvilsomt den flotteste turen jeg har vært på PUNKTUM. Trodde jeg skulle slite med senskader og abstinenser etter eventyrlig fiske, men etter et helt år med småfangster i Sogn var denne turen det som skulle til for at alt skulle falle på plass. Nyter ferien på Jæren nå, selv om det blåser som bare rakkeren. Sesongen er jo reddet. Må bare takke guttene for en utrolig fin tur. Det er viktig å være en gjeng som går godt sammen når man skal være en uke på fjellet. Ingen sure miner. Ganske utrolig å dra opp de to største fiskene jeg har fått. På en dag! Og på selvbundet tørrflue. Slikt kan man leve lenge på. Vi reiser garantert neste år, om vi klarer å opparbeide nok goodwill på hjemmebane til en ukes fiske. Utfordringene fremover vil garantert være å huske hvor utrolig vi hadde det denne uken, for det tør jeg ikke håpe på at vi får oppleve igjen. og, tobythetrain. Jeg trodde jeg hadde gjort det helt store etter at jeg pratet med dere. Gikk ned på brekket, så 10 - 12 fisk som vaket, steady som bare juling, på døgnfluer og mygg på og rundt brekket. Fant den største (selv om den ikke så ut som 2 kg), rigget opp kamera og stativ, la ut et kort kast, og så ett over fisken. Og fisken tok! Tror muligens den var 6 hekto, men trodde den var større, og det gjorde det jo uansett mer moro.... Tror ikke den grisen vaket flere ganger. Jeg pådro meg forøvrig kraftig forbrenning på hele venstresiden av hodet de timene jeg satt i solsteiken og ventet på at den skulle vake igjen Har bare en ting å si. Kom dere til fjells! Sesongen er ikke slutt.
  2. hei. har flyttet til lærdal for noen måneder siden. flott fjellfiske her, men trodde det skulle være gode muligheter for å finne sø i fjorden her. har truffet på noen, men de er pluss minus 15 gram. landskapet skiller seg jo ut fra bergensområdet med de bratte fjellsidene og lite grunne områder i fjorden, så vil tro den søker mer mot elvene her. trodde det skulle ta seg opp litt nå på denne tiden, men det virker generelt fritt for liv i sjøen, med unntak av måkene. noen som har noe info, evt tips om sø-steder, fluer og evt når det kan være bra? send gjerne pm.
  3. sorry.. har visst postet på feil topic. kjenner jo til elvene her....
  4. hei. har flyttet til lærdal for noen måneder siden. flott fjellfiske her, men trodde det skulle være gode muligheter for å finne sø i fjorden her. har truffet på noen, men de er pluss minus 15 gram. landskapet skiller seg jo ut fra bergensområdet med de bratte fjellsidene og lite grunne områder i fjorden, så vil tro den søker med mot elvene her. trodde det skulle ta seg opp litt nå på denne tiden, men det virker generelt fritt for liv i sjøen, med unntak av måkene. noen som har noe info, evt tips om sø-steder og evt når det kan være bra? send gjerne pm.
×
×
  • Opprett ny...