Jump to content

Morten D.

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  544
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Morten D. last won the day on March 12

Morten D. had the most liked content!

About Morten D.

 • Rank
  Aktiv

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hordaland
 • Fornavn
  Morten
 • Etternavn
  Drægebø

Recent Profile Visitors

1747 profile views
 1. Reagerer mer på ordet "streamerboksen". En hel boks med sluker? Huffameg:)
 2. -At det er lurt å starte dagen med en klekker. -At nymfefiske kan være gøy hvis jeg skjønner hva som skjer. -At streamerfiske ikke er gøy selv om jeg skjønner hva som skjer. -At man kan vade veldig nærme fisken hvis man fisker oppstrøms. -At lange kast bør være siste løsning i elv. -Når jeg tror klekkingen er over, så er den det. Da er det på tide å dra hjem. -Fremdeles skeptisk til mikroringer..
 3. Enda et alternativ er å splitte hackelet over og under med for eksempel cdc. Relativ kjapp metode som gir mer spredning i det vertikale planet, uten at jeg vet om det er bra..
 4. Åhh. Herregud så enkelt. Utrolig irriterende at jeg ikke har tenkt på det. Gleder meg til å komme hjem og prøve:). Takk
 5. Sverger til oppbundet hackle i 90 prosent av tilfellene. Har noen i #18-#20 med lys cdc. Disse har blitt flittig brukt også midt på dagen under tunge klekkinger der fisken har mye å velge i. Innbiller meg at fisken ofte foretrekker disse som et lett bytte. Cdc'en gjørogså at fluen blir lettere å se. De største fluene i elven jeg frekventerer er aestevalis den binder jeg med både cdc og hackle og det kommer jeg til å fortsette med:) Flotte spinnere, Rune. Bergquist-metoden ser jo fornuftig ut. Kan du gi en kort forklaring?
 6. I og med at man eier estetisk sans, er det ganske mange fluer som ikke blir med i mine bokser. Jeg driter i hvor "gode" der er, men streaking caddis, montana, wolly bugger (egentlig alle streamere), dyret og elk hair caddies (egentlig alle fluer med hackle rundt hele lengen av krokskaftet), dukker ikke opp på min fortom. Mitt fiske når det ikke vaker er fokusert rundt buzzere, nymfer og en og annen klassisk våtflue hvis alt annet feiler og ungene er sultne. Ellers så har jeg innfunnet meg med at det ofte er helt greit å ikke få fisk også. I sjøen er derimot alle triks lov:)
 7. Flossen har ankommet. Kjekt materiale å jobbe med. Første utkast på en #12
 8. Alt i orden Rune:)
 9. Har bestilt. Send meg adressen din Rune, så kommer det gave i posten.
 10. Hildrane du! Den var flott. Det er noe med den enkle elegansen disse fluene har som er veldig behagelig for øyet..
 11. Har gått til innkjøp av UNI-flexx, men det er jo bare å kjøre på med erfaringer av andre produkter hvis det er noen som har noe vettugt å anbefale..
 12. Ser ingen link, men høres jo ut som noe midt i blinken:)
 13. Strikk er jo ikke fluebindutstyr og ergo alt for billig
 14. Ja, mener noe sånt. Men har forstått at det er flere varianter og at noen kan splittes opp hvis man ønsker. Har stretchtubing i alle varianter, men synes det bygger for mye. Bruker en del påfuglquill og det blir jo smekkert, men liker godt den lille segmenteringen som jeg har sett andre får til med flossen. Man blir jo litt skjelven i knærne av noe sånt: Eller er det bare meg? Takk for linken forresten Edit: Bildet stjålet fra FB
×
×
 • Create New...