Jump to content

Morten D.

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  569
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Morten D. last won the day on September 4

Morten D. had the most liked content!

About Morten D.

 • Rank
  Aktiv

Recent Profile Visitors

2408 profile views
 1. Var det jeg fryktet.. Synd, for de har noen snasne sneller i god kvalitet til fornuftig pris.
 2. Morten D.

  Vosseler

  Er det noen som vet om det er noen norske butikker som selger Vosseler sneller?
 3. Da har jeg fått tak i en fra nabolandet. Takk for tipset Bounce.
 4. Eventuelt bytte med Scott Radian 904..
 5. Lot en kompis låne Hardyen min i sommer. Det var kjærlighet ved første kast. Er det noen som vil kvitte seg med en i god stand?
 6. Tror ikke det spiller noen rolle, men jeg binder de inn med den matte siden bakover. Stryker bakover for hvert tørn og børster med tannbørste til slutt. Tror dette var den første ørretfluen jeg lærte å binde. De første hadde hackel i alle retninger, men fisket bra de også..
 7. Må bare advare sarte sjeler om at dette ikke er noe vakkert skue, men det funker. Måtte binde opp en ny, for de jeg hadde, så ut som de hadde vært med på unevnelige ting. Jeg klipper de ikke under da jeg innbiller meg at det gir mindre liv. Fibrene på hackelet er såpass myke at de som ligger under legger seg inntil kroken når den treffer vannet. Fiskes som sagt som det passer deg. Binder også noen med kulehode og bly.
 8. Ser spennende ut. Jeg bruker enda lenger hackel som skaper mye liv. Skal ta bilde i kveld.
 9. Binder de på tmc 100 i # 12. Aldri hatt behov for noen andre størrelser:)
 10. Hvis man på død og liv skal ha fisk, bruker jeg ofte en Vera-lignende sak. Min består av påfuglhearl rundt hele kroken og et langfibret hanehackel i palmerstil surret andre veien. Denne fanger både i og under overflaten. Dead-drift eller med inntrekk eller våtfluesving. Meget effektivt våpen. I tillegg fyller du boksen på en halvtime. Vil man gjøre seg litt mer flid:
   Hei gjest!
    For å se skjult innhold må du være medlem av foreningen. Klikk her f
 11. Regner med du kommer på free transfer til neste sesong. Overgangsbudsjettet er tomt etter at jeg også fylte på med fluorcarbon av ypperste kvalitet:)
 12. Aldri hatt problemer med denne. Min erfaring er at noen spissmaterialer krøller seg og blir stygge lettere enn andre. Har derfor meldt overgang fra team Stroft til Rio når det gjelder mono. En liten bonus er det jo at spolene til Rio er uendelig mye bedre også..
 13. Har ingen erfaring med ringer, men det er såpass mange dyktige fiskere som sverger til dem at jeg tviler på at det er noe problem. Høres ut som fotomsoppsettet ditt er helt innafor.
 14. Hei Ruben. Nå har ikke jeg vært i Hemsil i år, men det er vel det samme som tidligere der. Min erfaring er at presentasjonen er alfa og omega. Tynn og lang fortom kan hjelpe. Også lettere å få gode flyt jo nærmere fisken man kommer synes jeg. Forandre vinkel litt for å eliminere eventuell mikrostriping. Synes også det ofte gir bedre sjans hvis fluen kommer til syne for fisken før tippeten. Noen ganger er det jo også såpass med insekter både på i og under filmen at man skal ha litt flaks eller veldig mange gode flyt før det lykkes. Personlig synes jeg det kan være lettere å lure sær fisk m
 15. Da var man hjemme igjen etter noen hærlige dager på fjellet. Gledelig med fantastiske klekkinger av oliven døgnfluer i alle størrelser. Til og med en del Aurevilli. Fisken var sær og styrte seg ofte inn på de minste fluene. Fikk likevel lurt en del og toppet det hele med dette smykket som tok en comparadun #21. Gleden jeg føler over slike fisk varer lenge.. received_271093767514140.mp4
×
×
 • Create New...