Jump to content

PålVD

Members
 • Posts

  273
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, Har en Hardy Zenith 9' #4 med skeleton snellefeste. Kunne godt tenkt meg å byttet ut snellefestet med en trevariant for å få en litt mer classic look på stanga. Noen som vet om dette lar seg gjøre og eventuelt noen som har kompetansen til å gjøre dette? Pål
 2. Hardy Zenith 9' #4 og Hardy Ultralite DD 4000
 3. PålVD

  Bodø

  Blir nødt til å legge en del av sommerferien til Bodø for å besøke en av mine beste venner i år. Heldigvis er han glad i å fiske. Noen som har noen tips til elver med greie tørrfluestrekker sånn pluss minus en time unna Bodø? Slipper jeg å google ræva av meg og bruke ukesvis på google maps. Tar gjerne imot på PM og kan gi forslag til elver på Østlandet tilbake hvis noen er interessert.
 4. Blir en tur ut for å sjekke i morgen ettermiddag.
 5. Med den tempen som var her oppe i dag så må det jo gå unna. Blir nok lesing i marka i morgen
 6. Skulle tro isen gikk fort på Theisendammen, så bra fart det er i vannet ved demningen der. Jaja, om ikke annet er det hvertfall til det beste for eksamensperioden.
 7. Noen som vet om isen har gått i bymarka enda?
 8. Drøss med sånn søppelfisk i Skinnerflo og Visterflo.
 9. Apropos Nea: Hvordan går det med nevnte elv og Tya egentlig? Ble ikke disse to elvene kjørt litt vel hardt etter Lenth og co fikk beskjed om å gjøre dem "landskjent"? Var en dag i Tya i fjor. Da fikk jeg vel mellom 15 og 20 fisk på en helt magisk klekking. Ingen av de var større enn 500g. Og da føler jeg at jeg ungikk å fiske på all småfisken jeg så vake. Flytta til Trondheim i høst så har aldri opplevd vårfisket her. Hvis noen vet om noen steder det går an å fiske i april og har lyst til å ha med seg en som er litt over middels gira så si i fra.
 10. Bruker chenille fra Benecci, som jeg synes er passe stiv. Har slutta å bruke haletråder på disse fluene, noe som gjør krokinga litt bedre. Flua fisker like bra uansett. Men er fortsatt ikke fornøyd med krokingsegenskapene. Mulig jeg må bytte ut 212y kroken. Tips til andre kroker som er bra til forlenga bakkroppfluer?
 11. Noen fler som sliter med at danica fluer med forlenga bakkropp kroker dårlig? Bommer usedvanlig mye tilslag med disse fluene. Bruker TMC 212Y og polychenille.
 12. Ja jeg kommer hvertfall garantert til å handle mye mer derfra.
 13. Noen som har noen bra tips til en god allværsjakke? En som jeg i hovedsak skal bruke til vanlig, men som muligens blir en jeg kan bruke til stillevannsfiske etterhvert.
×
×
 • Create New...