Gå til innhold

Woolly Bygger

Members
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. cool henning! Åssen oppsett må man ha for å ta dråpebilder?
  2. Er som sagt fersk når det gjelder macroofotografering. Legger derfor ut bider her, og vil veldig gjerne ha kritikk av bildene. både når det gjelder innstillinger når jeg tar bilder, komposisjon og redigering av bidene i ettertid. Takk Tore. [attachimg=1]
  3. Takktakk Det ble Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM. Har ikke så mye å sammenligne med da det gjelder macro, men er veldig fornøyd med objektivet sålangt:)
  4. Fikk macro objektiv i posten i dag Noen som vet hvilken edderkopp dette er? Bakkroppen var ca 10mm lang.[attach=1]
  5. ja, snakka med hu før jeg reiste ut i dag! Takk for invitasjonen, hadde vært gøy det:) har det blitt no fangst eller ? ?
  6. Var ute en tur i kveld. Fine forhold. Fikk 2 bra harr. Ingen andre som har prøvd fisken?
  7. Noen som vet hvordan vannstanden, og fargen på elva er nord for otta nå?
  8. ei stund siden jeg har vært der nå, men skal oppover en tur i kveld. Så da får vi se åssen det er der oppe. sist jeg var der for en drøy uke siden var det bra med vak. kun små fjærmygg som klekket da, så fisket var vanskelig.
  9. Stor og umulig å fiske i desverre, med mindre du er markfisker da:) Men går vel fort ned igjen hvis det er oppholdsvær noen dager.
  10. Nei, var ikke noe flue der som jeg kunne se ivertfall. Bare la fisken stå i boka di du;)
  11. Ble inspirert av Husflua sin rapport, og bestemte meg for å ta meg en tur selv. Ble litt skuffa over stor og brun elv, men fant fort fisk som vaket. Tok ikke mange minuttene før kilosfisken satt;)[attachthumb=1]
  12. Når ottaelva kommer, så blir alt litt vanskeligere, vadinga blir ivertfall en utfordring. Elva blir jo helt grønn, så sikten blir jo så som så, men dette vet jo du fra før da elva er slik hos deg også De vanlige standplassene blir borte så fisken står litt mer spredt i hele elva. Men fisk får man jo Hvilke sideelver pleier du å fiske i ? Tror vi må prøve å trekke nordover litt oftere, mens ottaelva herjer som verst Erot;)
×
×
  • Opprett ny...