Gå til innhold

tåka

Members
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. tåka

    oslofjorden

    Både opphavsmann og bildet er riktig. Han jobbet også på sportshuset hvor de solgte flua tidligere. Nå vet jeg ikke. Uansett trenger ikke ting å være mer fancy enn denne for å fange fisk.
  2. tåka

    oslofjorden

    Ettermiddags/kveldstur i Asker resulterte i 5 fine ørreter mellom 7 hg og 1 kg på 2 timer. Lite overflateaktivitet. Samtlige tok under stopp i inntrekkene, ikke langt fra beina på grundt vann. God gammel venn som sikret fangsten: "Oddis" flua, som nesten hadde gått i glemmeboka.
  3. Truse, no problemo, selv i Finnmark. Leste du ikke innlegget om Zyrtec
  4. Tror ikke jeg ville gått langt med vadebukse/ sko og 30 kg på ryggen. Ender stort sett opp med å vandre i trusa innover...... Uansett, velger du å gjøre det og klarer å slite ut sokken får du byttet disse for en 500 lapp, og ja, de blir som nye.
  5. Loop Long Distance best ever....klarte aldri å slite det ordentlig ut. Bra kastet det også til stengene jeg hadde... Desidert værst et Fenwick snøre jeg fikk en gang og som holdt i en uke før det hadde krakelert omtrent på hele snøre.
  6. tåka

    Numedalslågen

    Har de siste årene tilbragt noen dager i denne elva på de stedene som det her snakkes om. Generellt dårlig fiske, til tross for tidvis perfekte forhold med gode klekkinger. Kontaktet frustrert kjentfolk og diverse skribenter som har fisket her opp gjennom årene som kunne fortelle at ørretstammen hadde gått markant tilbake de siste 10 årene pga regulering og tørrlegging av partier nedenfor demning/ avløp overfor Flesberg. Det er noen nydelige partier som fortsatt holder (stor fisk), men som det nevnes er den stadig i bevegelse.
  7. Passer selvfølgelig ikke. Har begge, og har desverre som du, dratt over nevnte skrue. Tar å også imot skrue eller info om hvor en kan få tak i en sådan.
  8. Har en # 7 i serien og er meget fornøyd med den. Rask og fin stang som gir meg god føling med kastearbeidet. Radsk og spenne opp. Har brukt den til sjøfiske og parret den med et SA Stripped Bass snøre i samme klasse og det fungerer greit, selv om jeg ikke er helt fornøyd med snørets minne som kan være litt plagsomt. Men det blir en annnen diskusjon.
  9. Ta deg en tur på Sportshuset på Nesbru hvis du har anledning. Der selger de alle stengene sine 50 % nedsatt og hadde noen guideline LPXe i klasse 5 stående (som "alle" skryter av uten at jeg selv har fisket med den) God tur
  10. I tillegg til denne kom det et annet slips på land, to torsk og 3 sild ! Som vanlig endet jeg opp med å ta bilder av fangsten.......
  11. Hvilken fotograf.........! (det var vel han som litt småsnurt bare fikk ta bilde av fisken denne gangen) Ellers så det i dag ut til å ha løsnet ytterligere hva angår is på fjorden.
  12. Da var det min tur til å gå tomhent hjem fra Askerlandet etter et par timers fiske fra 19-21. Ikke noe liv den tiden vi var ute. Fisken er nok i bettet. Traff på noen isfiskere som hadde dratt opp mange fine eksemplarer på agnsild. De mente det var best på morgenen frem til ca kl 1100.
  13. Her tror jeg du finner store varierende lokale forhold og ikke minst også forskjellig type børstemark. Har sett spor etter den veldig tidlig på solutsatte grunne steder.
  14. Takker for mange fine svar, og skjønner det er svart, sølv og ikke alt for stor krok som går igjen. Spiller det noe rolle om det er en enkel, dobbel eller tue man bruker ?
  15. Hei. Debuterer som SØ/ laksefisker i liten vestlandselv i Eidfjord til sommeren. Har ikke snøring på denne type fiske, men det meste av fiske foregår på kveld/ natt. Hvilke type fluer må man ha for en slik tur ?? Ettersom fluene skal surres selv gjør det ingenting om mønstrene er enkle og raske å binde opp.
×
×
  • Opprett ny...