Jump to content

streamer

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

  Never

About streamer

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Over bekken ja...., jo det er ei jæv.... bra bok med mye fine bilder av både Lars og Bård Tufte. Og masse fine landskap. Jeg kjøpte boka gjennom Bokklubben Villmarksliv. Hei , noen som har kjøpt boka (Fluefiskerens Felthåndbok) til Larserne. Har lyst til å kjøpe den, men vet ikke helt. De siste bøkerne derfra har vært tettskrevet, altså uten bilder eller tegninger. Det trekker ned synes jeg selv om de skriver krute godt. Gi lyd da dere som har sett den.
 2. Hmm dead drift også ja. Det har jeg ikke tenkt på før. Det må jeg jaggu prøve til sommer`n.
 3. Har prøvd dette noen ganger i Orkla og i ferskvann etter ørret. I Orkla med både bombere cadiser og rifling hitch (ikke sikker på om jeg skrev det siste riktig ) Tror ikke det er så efektivt her som lengre nord i landet, men du verden så spenende det er når den store bulken bak flua kommer. Ser ut som det lønner seg å få bra fart på flua, så er det lite drag kaster jeg mye på tvers av elva og noen ganger oppstrøms. Men en ting har jeg funnet ut og det er at det ikke lønner seg å rykke flua over elva, kan virke som laksen bommer mye da.
 4. Høres bra ut dette ja , men tror nok jeg kjøper neopren neste gang også. Dette forde jeg bruker bellebåten båte tidlig og seint på året. Har vært ute i så kaldt vann som 5+, da var neopren med termobukse lang underbukser og stilongs gode å ha. Etter at jeg fikk tak i ei 5cm tykk underlagsmatte til å sitte på ble det enda bedre.
 5. Har ikke erfart dette selv. Har hørt andre sagt dette, da jeg spurte hvordan det kunne skje svarte de ar membranene ble klemt sammen slik at vannet kom inn. Men stemmer ikke dette så er det jo ingenting som er bedre enn det. Er det noen andre som har eraringer fra dette så si i fra. Er jo ikke meningen å skremme noen fra ø kjøpe pustende vadere hviss disse er ok. :oops:
 6. Belly er hærlig, det er godt å være på vannet i en båt også. Men ingenting kan sammenlignes med en bellebåt som kompisan kalle`n. Vet ikke hva årsaken er men du kommer så nære naturen at det er nesten nifst. Endene svømmer rundt deg, ville dyr kommer helt ned til vannkanten selv om en strever og kaster. Fisken kommer helt bort til bellebåten og døgn/vårfluer krabber opp på den. Hærlig, men ta noen hint. Anskaff en tykk isopor el lign å sitte på så du ikke blir kald i ræva, for ellers blir en fort tissatrengt. Likedan ikke bruk dongriklær under vadebuksa, virker som dongri drar kulden gjennom
 7. streamer

  Orkdal

  :evil: fikk høre av en kompis at han var innvitert med på garnfiske oppe i orkla ovenfor meldal av en grunneier, hørte også at det var observet mye rekeskall på valdene der oppe. Håper bare at dette ikke er sant. Det var jo fra disse kanter at det kom kritrik mot prøvefiske i nedre deler av Orkla. #-o
 8. Hei Persa, du er ikke bare god på bindefronten men du lager jo de lekkreste bildene av fluene dine også. Hærlig
 9. Krok: Streamer. Tag: Sølvtinsel-rund. Hale: Sort rev, like lang som kroppen. Tip: Rød floss Kropp: ½ sort floss + ½ peacock. Rib: Sølvtinsel-rund. Skjegg:Sort rev. Vinge: Sort rev over noen stråler sort glitter. Kinn: Selvlysende kvit "Firefly" med to lag klarlakk over.(eller junglecock) Hei på du prøv denne streameren den heter Nattolsen og har gjort meg lykkelig i både elv, vann og sjø.
 10. .png' alt=':lol:'> Røya biter, isen er ca. 25cm (stålis). Foresten så biter en og anen ørret også. For noen dager siden ble en ørret på 2.5kg dratt opp av hullet.
 11. streamer

  Orkdal

  Orkla er for tiden ufiskbar (kjempeflom) men vannene rundt omkring holder på å våkne til liv etter en alt for varm sommer. Digre vårfluer er observert sammen med både heifluer,maur og døgnfluer og ørreten er igjen begynt å vake.
×
×
 • Create New...