Jump to content

Jon Erik

Members
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

 1. Skikkelig kul film med storlaks på kroken. Saltoer og hopp til 20 i stil !
 2. Blogger litt igjennom hele sesongen. Håper å få endel fine bilder og filmer fra spennende fiske
 3. Ikke noe problem å få kort i midten av juni til en god pris nei. Alt du trenger er internett og nettbankbrikken så kan du booke kort ved elven også. Om ikke er vi behjelpelig med å skaffe både kort og komme med gode tips til fiske basert på vannføring og oppgang.
 4. Mitt råtips på det som er ledig nå er kanalhølen der er det fortsatt 8 ledige kort både på morgen og kveld. Det selges der halvdøgnskort.
 5. Da snakkes vi i sommer tenker jeg. Så skal vi få bøy på Lecie 10' #8 stanga Du får stikke innom der du kjøpte stanga å slå av en prat.
 6. Ikke noe problem det Kurt. Orklaguiden har som regel kort ledig hele sesongen. Så det er egentlig bare å å pakke veska når man har anledning så guider vi deg til best mulig sted basert på oppgang, vannføring og ledig kapasitet.
 7. Bare å pakke fiskebagen det så skal jeg og Bjørnar ta godt i mot deg her
 8. Hvordan er det med unge Sørvik da ? Skal han infinne sitt legeme ved orklas bredder sesongen 2012 ?
 9. Laksefiskecountdown i Orkla !!!!! Kort ned ventetiden i timene før startskuddet med litt lakseprat med likesinnede og litt grillmat. Sjekk link for mer info.
 10. Sjekk www.orklaguiden.no der er det flere vald som ikke koster skjorta. Både med og uten overnatting.
 11. Jeg er jo egentlig laksefisker men man tager hva man haver og surrer det omkring så blir det en liten sild som følger.
 12. Du får si i fra neste gang du reiser
×
×
 • Create New...