Jump to content

Alex90

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

  Never
 1. Skal du fiske ørret, anbefaler jeg trappvatna! Er et stykke å gå, men jeg tror ikke du vil bli skuffa! Var der i fjor sommer! Har selv hytte på fosen, i bjørnevika:) dra på fiskebutikken i årnes og få nærmere info om veibeskrivelser:)
 2. Lisjvatnet, vannet som hopaelva renner ut fra:)
 3. Veeldig sprek ørret på Smøla nå! Trodde flere ganger jeg var over kiloen, men det viste seg alle gangene at de var rundt 300-400 gr.. Lurer virkelig på hvordan de større kjennes ut nå! Tror de går på flybensin!!
 4. Her er to linker fra Lars og Lars på smøla 2011 :
 5. Ja er det noe du vil fortelle til oss andre eller? har fått et tips om osen ved gussiåselva jeg, noen prøvd seg der eller?
 6. Ser ut til at det blir minst 10 dager der oppe! Ser på stabbursdalen som et mulig alternativ ja. Er det langt fra Lakselv til alta tvers over stdalen? Til fots
 7. Jeg er (u)heldigvis oppvokst med mygg, så det håper jeg ikke byr på for store problemer:p er det noen som har kjennskap til området vest for Tana? På kartet ligger det til venstre for Tana og over et stort vann (skoajavri)?? Var sinnsykt mye vatn og elver i det området i alle fall!
 8. Flotte råd og tips her! Skal prøve å skru ned forventningene så mye som mulig, og bare prøve å nyte naturomgivelsene først og fremst:) tanken på å traske oppi der på utkikk etter drømmeplassen, gleder meg nesten like mye:) blir en del research fremover om hvor vi eventuelt skal oppholde oss der oppe! En ting er sikkert, og det er at jeg skal langt unna sivilisasjon:) et annet spm: er det ikke forbanna mye bjørn oppi der??
 9. Hei! Jeg oppfattet det på samme måte ja :\ Skal til smøla neste uke tenkte jeg, noen som har fått noe der i det siste? Tenker mest på brunt . Det har blitt tatt fine sjøørreter som har gått opp i både fuglvågvassdraget, og i hopaelva(kompis av meg tok en på 2.4 der). Hinåelva går det sikkert opp en del også usikker på hva som har og ikke har blitt tatt av brunt:)
 10. Uten at jeg er noe ekspert på sunndaln og surnadaln, har jeg hørt av en fiskevenn at inni øksendalen går det mye fin sjøørret! Han sa forøvrig at sunndalen var noen av verdens beste plasser å fiske etter sø i havet (uten at jeg skal stå bak den påstanden) øksendalen befinner seg ca 15 minutter fra Sunndal sentrum, i retning Molde:)
 11. Halloen! Vi er et par venner som prøver å planlegge vår første fisketur sammen, som ikke er på våre hjemlige trakter! Budsjettet vårt er uheldigvis ikke så veldig stort, så patagonia, kola og new zealand detter automatisk ut:( vi tenkte bla på Island, Danmark, Sverige og Finnmark! Island virket kanskje hakket for dyrt for oss, men vi har fortsatt ikke gitt opp sagaøya helt! Vi er ikke de mest erfarne fluefiskerne (21,22,24 år), men broren min har vært innom ungdomslandslag for noen år siden, og vi har også 5-6 år på baken. Jeg og kompisen min har faktisk ikke bikka 1 kg på brunørret enda, noe
 12. Det kan godt hende det er lov til å fiske brunørret der ja, han bak kiosken så ikke ut til å ha så veldig kunnskap om nåsvatnet! Men vatnet var mye større enn det jeg hadde forestilt meg, tar vel sikkert en uke å fiske seg rundt det jeg får ta meg et par turer ut til aureosen og fræna igjen da sjø må si jeg er veldig glad jeg fant denne siden, mye bra informasjon her inne:) så det var en som skrev noe om de øvre delene av elva i valldaln, flotte omgivelser og krystallklart vann ble det skrevet. Har dere vært der? Burde kanskje spurt noen sunnmøringer om dette:P takker for svar i alle fall!
 13. Fisker med flue forresten
 14. Var en tur oppi øverlandsvatnet i går med lave forventninger, har liksom ikke hørt eller sett noe om det på nett, og det var faktisk fruen som anbefalte meg det. Men da jeg kom opp dit var hele dritten isbelagt ! Da måtte jeg finne en annen plass og sjekket kartappen på mobilen. Prøvde å finne noe som ikke lå høyt oppe og da ble det hestadvatnet, men etter å ha snakka med en kompis, droppa jeg det og satte kursen til nåsavatnet(han mente det var dårlige kasteforhold og dårlig vegetasjon der). Spurte de på Esso om fiskekort, men da ble jeg fortalt at det ikke åpner før første juni! Da ga jeg op
×
×
 • Create New...