Jump to content

Tom Syversen

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  4938
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Tom Syversen

 1. OK.Takk for meg.Da folater jeg forumet. Dette kunne jeg selvsagt lagt inn i en helt annen tråd. Sjallabais gutta.
 2. Har noen innlegg blitt slettet her?
 3. Var det ikke Pål som sa det? Hvor sa jeg at du sa det?
 4. Hvis det er svaret ditt så kan aldri de to linene ha et fornuftig sammeligninggrunnlag og hele denne diskusjonen blir meningsløs.
 5. Og hva er da forskjellen på en DT og WF?
 6. At lina faller er naturlig være seg det er en DT eller WF. Det vi snakker om er at den beste måten å kompensere dette for er større linehastighet. Jeg har all mulig respekt for både til både Pål og Andre.Det skulle bare mangle. Jeg synes du lager problemer her som ikke er nødvendig.
 7. Hva er feil med Holmendammen. Hvorfor bruker du det som et argument?
 8. Kastefeil og atter kastefeil. Det er ikke noe som heter å ha riktig vekt på lina for å ungå at lina faller. Den faller uansett. At det skjer oss alle er en annen sak. Da har vi rett og slett ikke kontroll. Hvis du ikke strekker ut bakslengen din så har du en kastefeil som må forbedres. Lite meningsfyllt at du prøver å drite ut folk som liker å samles på Holmendammen.
 9. Mener du også at DT liner ikke sagger?
 10. Alle line sagger. Hva er det vi egentlig diskuterer nå?
 11. Hva mener du med sagger?
 12. Hvis lina går i bakken så har du allerede gjort en feil. Du kan ikke kompensere er dårlig baksleng med å starte en fremsleng for tidlig. Du ødelegger hele kastingen på den måten og alt blir feil.
 13. Det er akkurat det du driver med nå og i tillegg er du moderator.
 14. Hvis det var det han mente så burde jo han si det da. Nå er det du som snakker for han. Hva er grunnen til det. Jeg vil nok tro at Pål fint kan snakke for seg selv.
 15. Les en gang til selv. Man starter aldri en fremsleng før lina har strekt seg i bakslengen.
 16. Er du sikker på det Marius?
 17. Prøv begge deler,og bruk begge deler. Det er absolutt det beste. Ikke hør på alt som blir sagt her inne. Hvis man skal skyte med begge liner så vil en DT rulle bedre over enn en WF så fremt taperingen i front er nogenlunde lik. Baktaperingen på en WF er er der for at lina skal være lettere å holde lengden utenfor. Det har liten vits å kaste langt hvis det lander i en haug. Det er noe vi ser i kastekonkuranser også. Det er ikke mange som kaster med strekt fortom,så det å få 30m line til å fly ut fra stantuppen er ikke det samme som å kaste 30m. Og Pål,å starte fremslengen før lina strekker seg ut i bakslengen er fullstendig feil. Da ødelegger du din egen arbeidsvei.
 18. Kult Waffern. Kule fluer. Særlig den siste der.
 19. Tråden er fullkommen for lenge siden. Forøvrig er det 3 ledd,og avstanden varierer avhengig av art. Hvem binder den enkleste DLL som fisker.
 20. Da får vi andre gjøre det.Altså vi som gidder.Sånn er det bare.
 21. He,he,he.... Jeg skal prøve med 3 bein og en vinge.
 22. Det kan jo i og for seg være interessant og gå i motsatt retning også. Bruk bare 4 bein og se om det gjør noen forskjell.
 23. Og angående Vision Cult så finnes det en DDT line også. Jeg har ikke selv prøvd,men uansett her er en link: http://www.visionflyfishing.com/page.php?page_id=33&c=32&pid=122
 24. Prøv da vel. Hadde vært kult. Hvis det ikke funker så er det også interessant å høre om.
×
×
 • Create New...