Gå til innhold

jano007

Members
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Noen som har testa Guideline kispiox pakka? eventuelt andre typer, motar alt av tips er nybegynner. http://www.guideline.no/9SVTFlI56n_d2Z-0ow_j1X9i_lF14lVBt6705hRfOYK.ips?template=norWebshop;pagesize=12
  2. hei. har tenkt til å begynne med fluefiske, for det meste rein ørret fiske. har tenkt på denne stanga http://www.klikk.no/helse/dinkropp/friluft/article595238.ece med en loop snelle, hva mener expertene hehe. ser for meg kansje Loop, Sage, Orvis eller guideline. Takke for svar, kjøper helst ferdig pakke som inneholder alt.
  3. Så ut som ei virkelig flott elv. lykke til med videre fiske
  4. Utrolig mye fin fisk. gleder meg til jeg har fått tatt et kurs å kan prøve på noe lignende hehe
  5. Du vil jo ha en litt bedre forståelse av hva du selv liker, men ikke sikkert at det vil ha så mye å si Du kan jo ta en telefon til Jan Myhre og høre hva han har å si om saken Eirik Ja det skal jeg gjøre, takk for tipset.
  6. Ja, jeg har vært hos Jan Myhre (http://www.fluefiskeaktivitet.com/velkommen.htm). Kjempeflink instruktør, som du vil lære veeeldig mye av. Eirik Ja der har du han, han jeg har fått tips om. håper han har noen kurs i slutten av august etter ferien min, får kontakte han å sjekke. Så du mener det kansje er greiest å kjøpe utstyr etter et eventuelt kurs hos mr.myhre?
  7. Er desverre i kongsberg, men takk for tilbudet. Satser på å komme meg på kurs i løpet av august vist det er noe da, har hørt det er en i vestby som driver med kursing, noen som kjenner til han?
  8. Takk for kjappe svar. Da blir det nok en #5 sett hehe. Hvordan tror du et sånn Sage sett ville fungere for en nybegynner.
  9. jano007

    Nybegynner søker info.

    Hei, jeg ønsker å starte med fluefisking å er derfor delvis fersk innenfor dette område. Det jeg lurer på er det noen bra kurs å starte med på østlandsområde? Å så skal jeg kjøpe min første stang, snelle, snøre pakke, har folk noen tips til en bra pakke som en slipper å bytte ut året etter, skal bruke ca 4500kr på en pakke, har sett litt på denne fra Sage: http://nfisk.no/Default.aspx?tabid=113&CategoryID=390&Category2ID=459&List=1&Level=2&ProductID=6977 http://www.jaktogfriluft.no/display.aspx?menuid=29826&prodid=1196 Jeg kommer til å fiske mest i fjellvann, mindre vassdrag etter ørret, å kansje i den lokale lakse elva der jeg kommer fra. Holder det med en #6 stang eller er det bedre å gå for en i klasse #7 Mvh Jano007
×
×
  • Opprett ny...