Gå til innhold

eriken

Members
  • Innlegg

    157
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av eriken

  1. eriken

    vadepakke

    Noen som har prøvd den kinetic o2 vadepakken på skittfiske. Er de noe tess?
  2. eriken

    zpey

    Noen som kan fortelle litt om dette merket? Bra eller?
  3. eriken

    Femmer stang

    Takk til alle med spesifikke svar, akkurat det eg trengte..
  4. eriken

    Femmer stang

    tenkte mer at folk kunne nevne noen stenger som dei opplever stivere.sånn at eg slepp å gå gjennom heile stang jungelen som er der ute.
  5. eriken

    Femmer stang

    Er på leit etter en ny stang i klasse 5. Har funnet ut at eg liker litt "stive" stenger. har ikkje sett meg inn i termologien. Så vet ikkje om det betyr rask/medium rask etc. så trenger tips til stang eg skal sjå etter. Blir ikkje sur om den er rimelig i pris også.
  6. eriken

    Færøyene

    Leste en artikkel i alt om fiske i fjor en gang, såg ut til å vær noe for meg. Lite egen øl og masse fiskeplasser. Det beste med heile greia er at den lokale flyplassen her drives av atlantic airways. Så det går direkte ruter om vår/sommer.
  7. eriken

    Færøyene

    Hei. bror min og eg skal til Færøyene i mai/juni. noen som har vært å fisket der? Eventuelt hvor det er bra, fluevalg etc.. tips mottas med stor takk;-)
  8. er ikkje så flau at eg ikkje tør legge ut, men ler litt når eg skroller nedover sia, og ser det ene perfekte bildet etter det andre. så helt nederst der er noen uklare "stygge" bilder av meg. Hadde vært gøy å fått vist at flua egentlig er ganske så fin
  9. Blir enda flauere når eg seier at eg bur 3 fluekast ifra heimen til henning, og kan fortsatt ikkje ta bilde
  10. Du hendelse for eit fint bilde..
  11. Flaut å legge inn bilder av min kvalitet, etter de andre men... shitt au. Her er det eg syssler med:
  12. Etter å ha analysert bildet ditt henning, har eg komt fram til at du må mala topprekko di Du får ta turen nerom jobb, så ska eg ordna litt maling te deg.. Hmm.. Dette er min bildeeksempel-idé vel Ehmm....ja, dette også
  13. Klokka ringer 04.30, springer ned å setter på kaffi mens eg tar på vadeutstyr. Har gleda meg heile veka til å komme meg på fisketur.. Været er det ingenting å sei på. Når eg kommer frem til vatnet er det dette som møter meg, slår oppi litt kaffi og nyter soloppgangen. Er allerede godt i gang med myggklekking i vatnet, og ser at fisken beiter rett under overflata. Buzzertime!! Fisker i en time i dette vatnet, før eg tar turen opp i et anna vatn. Her er det utrulig fint.. Litt bøy på stanga blei det også.. Liten, men fin. Dette var ein av mangen. Dette var medisin for ein kropp med fiske apstinens..
  14. Blei meget glad i den nye komboen ja. f..n for ei snasen snelle..
  15. Bilde er tatt i blådalen i kvinnherad. Dette er øverste delen av blåelva. Bjoreio er eg nyfiken på sjøl, kor kjøper man fiskekort til den elva? Tenker da oppe På fjellet, ikkje den anadrome delen.
  16. Då har eg begynt klargjering for hardangervidda i sommer. Kun stille latter er tillatt;-)
  17. Aahh. Takk for meget god forklaring Har aldri festa bindetråden på nåla først, men festa foam og tråd på en gang. Får litt mer kontroll når du slipper å tenke på at tråden skal sitte. Thanks
  18. Kordan binder du inn haletrådene, når du lager bakkropper. Knoter så jæklig med det sjøl serru.
  19. Løyg visst litt, 855moh skal det være
×
×
  • Opprett ny...