Gå til innhold

Coffern

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Coffern

  1. Jeg har selv brukt LPXe i flere klasser. Meget gode stenger og jeg har virkelig likt å bruke den til litt tyngre fiske til laks og sjørret. Personlig har jeg latt meg overbevise mer av Fario'en, enn LPXe til ørretfisket. Så av den grunn må jeg henge meg på lasset sammen med Håvard, og si at Fario har levert varene meget godt på fjellet for meg også. Har gått de to foregående sesongene med 905, og den er en bedre allround-stang enn LPXe er.
  2. Gikk til innkjøp av Scientific Anglers' Sharkskin WF snøre i fjor og har brukt det på en Slate Lightweight #5. Må si meg meget fornøyd med dette snøret, og har som deg, brukt det mest i fjellet og i elver. Veldig lett å mate på litt lengde, men fungerer også godt på kortere distanser. Som de andre nevner, burde du absolutt rense og behandle snøret til med jevne mellomrom, så glir det fint hele tiden.
  3. Hei! Takk for svar begge to. Så dere mener at 9" vil fungere bedre, selv om det blir en del elvefiske? Har alltid trodd man drar litt fordel av den ekstra lengden i høyfjellet og i elv. Hva er årsaken til at dere vil anbefale 9" istedenfor? Dette med trange forhold gjelder stort sett omkring en mindre del av tiden man står i elva uansett, det var bare mer for å indikere at stanga må kunne klare flere typer kast.
  4. Hallois. Skal oppgradere ørretutstyret mitt til sesongen og har vurdert flere stenger i prosessen. Det er snakk om 10"-#5 til fiske i høyfjellet og elver. Det er viktig at stanga kan mate på litt lengder uten å bli upresis, men også kunne takle kortere spey kast til trange forhold. Av førsteinntrykk, har jeg endt opp med to alternativer: Den nye One stanga fra Sage og Scott S4. Er det noen som sitter på erfaringer med disse stengene og hvilken av disse som ville være det beste alternativet? Det skal sies at jeg personlig ikke har testet stengene enda, hvilket jeg vil gjøre, men det er alltid kjekt å høre litt erfaringer fra folk i miljøet. Takk på forhånd. Chris
×
×
  • Opprett ny...