Gå til innhold

Seatroutman

Members
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Seatroutman

  1. Kommer den tilbake trenger vi mange år med total fredning. Flue fiske etter dem blir nok vanskelig med tanke på at det er de største som kommer opp hit for å beite. Får håpe de ikke blir utrydda med en gang.

  2. Kult Atle! :) fisket tilsammen i 14 effektive timer i helgen uten å se snurten av en fisk :o og i dag var vi til og med to mann! Kanskje jeg burde holdt meg i Moss :/

    Vebjørn!

    Fiska i 4-5 timer rundt øya og Moss på søndag og hadde ikke et eneste napp. Kompisen min fikk en liten ørret og et par napp.

  3. Jeg har et hus i Spania, nærmere bestem La Manga.

    Dette langt ute på en halvøy med vann på alle kanter. Jeg har tilsammen fisket 7 hele dager på alt fra strand til moler til et friluftsområde med masse klipper.

    Har også dykket noen ganger (orntli' dykking) og sett mest bunnfisk og baracuda.

    De lokale (arbeidsledige) gutta meiter etter 400-grams dorade og er skitlykkelige når de får nok til middag til to på en hel dag.

    Det er en god del havabbor, men de lever pelagisk lengre ute i  vanne, du kommer neppe i nærheten av dem uten båt og mest sannsynlig dorgeutstyr.

    Alle osm har vært i Spanias mer turistaktige områder har sett at det er stort sett sandstrand eller klippestrand.

    Det virker som havabboren og andre større dyr har et annet beitemønser i disse mer "golde" områdene, det er mest sand, klipper og lite tang, tare og krabber slik vi er vant til i Norge og Irland.

    Jeg er i Spania minst en måned hvert år. Jeg har sluttet å ta med fluestang, kommer heller til å meite med guttungen fremover.

    Var vel det jeg frykta. At det er temmelig meningsløst

  4. Jeg har begynt å spekulere i billige Ryan Air billetter til å ta svip turer til middelhavs land og fiske tropisk fisk. Har lett en del men finner bare guider til havfiske med tungt utstyr. Er det noen her som kan komme med noen anbefalinger? (land, arter, guider/steder man kan fiske uten guide osv) Har også lest at det er ganske utfiska i Middelhavet. Noen formeninger/erfaringer? Det er jo mulighet for å fiske havabbor iallefall.

  5. Hvem er det som ikke ønsker å kunne fiske på ørret med fin størrelse og mye sprell?

    Er det greit å sette ut Gjedde også da ? den trives jo enda bedre i skogsvann, rydder godt opp i småfisken og blir jo betraktelig større enn Regnbuene.

    Morsom og fiske er den jo også , tar tørt og har lang sesong !

    Nei.

  6. Var en tur ute i dag fra 04-07 med båten. Ikke et napp å få. Var helt tjukkt på bunn på ekkoloddet et sted jeg har observert bass før men som sagt, fikk ingenting. Er litt usikker på hvordan det funker, om det alltid er fisk hvis det viser det på ekkoloddet. Jomfrudommen forblir intakt. Avslutta med å jage noen makrell stimer rundt i sundet foran vietnameserne og fikk iland noen til middag. Det virker som det alltid ender opp med å fiske noen makrell for å ikke blanke.

  7. I de siste ukene har jeg begynt å merke at dobbeldrag/inntrekks armen min begynner å bli mer og mer vond mens jeg holder på men det går over etterpå. Nå sist gang jeg var ute (med nytt synk snøre så jeg måtte trekke inn veldig fort hele tiden over grunna) så hadde jeg ikke vondt i det hele tatt når jeg var ferdig men våknet midt på natta av smertene i biceps sena. Nå kan jeg ikke ta 5 drag i luften engang uten at jeg får veldig vondt. Har noen vært borti dette før? Er ganske fersk, kanskje det er noe nybegynner problemer? Hvis du har hatt det før hvor lang tid tok det før du kunne fiske igjen?

×
×
  • Opprett ny...