Gå til innhold

123oyvind

Members
  • Innlegg

    195
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 123oyvind

  1. J. W. Young and Sons "The Valdex"

     

    Ikke en ny snelle. Men dette er en sak jeg kjøpte på ebay for en "billig penge". Litt dårlig i lakken og litt sitt på bremsen siden forrige eier har "aktivisert" begge klikkerne samtidig..

    En perfekt liten sak som balanserer 8 fot klasse #5 ganske greit!

     

    rHW7Kwb.jpg

    T7t60aG.jpg

    oiaLgdF.jpg

    Jwk5hE7.jpg

    • Lik 4
  2. Tok noen bilder i går som ligger på https://fullyflexed.wordpress.com

    Ble veldig fornøyd med resultatet. Det eneste som gjensto var det mest nervepirrende av alt, prøvekastingen.

    Fant frem et gammelt SA DT #4 som jeg montere på ei snelle som samler støv. Veldig behagelig å kaste med, lett og fin i hånden.

    Trange fine bukter og ruller over fortomen veldig pent. DT snøret er fullt brukanes men vurdere SA Mastery Trout eller Gl Experience til stanga.

    Nydelig! Ser meget bra ut!  <<l  Jeg har lyst på en 476 selv!

    • Lik 2
  3. Fantastisk Øyvind - ble knall med den snellen. Hvordan er stangen å fiske med?

    Gard

    Thank you :-)

    Snella er nok dessverre bittelitt for lett for stanga at den kan balansere rett. Men stanga er meget fin å fiske med. Har testa den med Barrio SLX. Ikke en god kombinasjon for meg fiskemessig. Blir litt for brå om du skjønner hva jeg mener. Skal teste noe med lengre klump eller kanskje et DT snøre :-)

  4. Min erfaring med Barrio liner er desværre, at spidsen begynder at synke hurtigt. Jeg har brugt linerne til tørflue, men er gået over til Scientific og Rio, da flydeegenskaberne hos Barrio er for ringe efter min mening. Men igen. Du får hvad du betaler for :-)

     

    Jeg har samme problemet med SA liner. Antar at det er fordi det kommer vann inn i tuppen. Har funka å bruke litt lynlim på enden etter man kapper :-)

    • Lik 1
  5. Klasse 5 ja. Syns ikke det er for lett, kanskje for raske karbonstenger (?). Jeg ble veldig god venn med snøret. Kaster ut hele snøret på plenen uten problemer (ikke at dette er så relevant for en fiskesituasjon :-) ). Har et GT 125 på vei i posten som jeg også skal teste!

     

    Har vurdert DT snører jeg og. Man får jo 2 snører for prisen av et! 

     

    Hva slags femmer venter du på?

     

    I klasse 5? Har lest et par steder at det er lett for klassen sin? Skal teste et i klasse 4 på Scott-stangen når jeg får tid.

    Har tenkt på GT90 til en femmer jeg har på vei (som visstnok skal være noe mer progressiv og litt mykere enn Epic 580), men har også vurdert et DT-snøre. Mest for å sjekke ut om det er noe for meg.

×
×
  • Opprett ny...