Jump to content

123oyvind

Members
 • Posts

  195
 • Joined

 • Last visited

Reputation

104 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har en T&T helix 386 =)
 2. Har en t&t helix 8,6' #3 som passer best med et #4er snøre.
 3. Jeg syns det er skremmende hvor lite forståelse det går an å ha for de som ikke ønsker å benytte sitt fulle navn på Internett. Ikke alle har samme trang til å havne på Google. Uansett om det er positivt eller negativt det som havner der. Og ja det som Skjeggulf skriver så går det bare an å skrive inn et falsk navn. Hvordan skal dere kontrollere dette?
 4. J. W. Young and Sons "The Valdex" Ikke en ny snelle. Men dette er en sak jeg kjøpte på ebay for en "billig penge". Litt dårlig i lakken og litt sitt på bremsen siden forrige eier har "aktivisert" begge klikkerne samtidig.. En perfekt liten sak som balanserer 8 fot klasse #5 ganske greit!
 5. Nydelig! Ser meget bra ut! Jeg har lyst på en 476 selv!
 6. Hadde tenkt til å kjøpe det snøret, så jeg kan gjerne kjøpe det av deg jeg! :-)
 7. Thank you :-) Snella er nok dessverre bittelitt for lett for stanga at den kan balansere rett. Men stanga er meget fin å fiske med. Har testa den med Barrio SLX. Ikke en god kombinasjon for meg fiskemessig. Blir litt for brå om du skjønner hva jeg mener. Skal teste noe med lengre klump eller kanskje et DT snøre :-)
 8. Jeg har samme problemet med SA liner. Antar at det er fordi det kommer vann inn i tuppen. Har funka å bruke litt lynlim på enden etter man kapper :-)
×
×
 • Create New...