Jump to content

Ørjan Pretorius

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Ørjan Pretorius last won the day on August 24 2020

Ørjan Pretorius had the most liked content!

About Ørjan Pretorius

 • Rank
  Ivrig

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fullyflexed.wordpress.com/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nymfeboksen med det rare i, ja en boks for oppbevaring som jeg plukker fra hvor jeg skal. Jeg har også en lignende men da i lettere og i hovedsak bundet på mothaksløse kroker. 85 % ble laget i fjor. av krok så er det i all hovedsak Tiemco 2457 men litt 3761 og 3769 samt noen Gamkatsu f314 i str 12 Det eneste jeg ikke har laget selv er de Ceramic nymfene med tungsten hode, de andre ceramic nymfene er laget av meg.
 2. Kan ikke si annet enn at det frister å ha en bambus i stangparken
 3. Det er vel denne jeg har laget.
 4. Jeg har laget noen selv. Tror disse er på en relativ svær gamakatsu krok. Har ikke prøvd de men de er med i boksen. har brukt ekorn zonker i kroppen, det er vel morrish mouse 2.0 eller noe sånt. Har også lagt inn fl. rød selull i rassen som et ekstra triggerpunkt.
 5. Jeg brukte Simms Flyweight vibram i Finnmark i ei uke. Gikk alt fra 12-23km daglig og veldig behagelig. Det er også mulig å bruke Alfa Lyng eller noe slikt til våtvading.
 6. Tja hot og hot. Noen nymfer før frokost. En variant av Egan’s Surveyor Tmc 2457 #12 UTC 70 Red PT i halen Semperfli Dirty Bug Yarn Caddis Pupa Uni-Mylar Pearl #10 Samt noe få etterlengtet varianter av marflo Tmc 2457 #10 og #12 UTC 70 Red Semperfli Dirty Bug Yarn Caddis Pupa Uni-Mylar Pearl #10 kommer til å binde opp noen flere marflo i andre farger men syns den caddis pupa er fin.
 7. Litt småsnacks.. to ekorn skinnet to hoder fra Troutline. Nå skal det lages dubbing.
 8. Ja, nå er begge både 476 og 580 fra da CTS lagde blanksene. De nye generasjonen som produseres i Korea er nok litt raskere. Vurderer Blue Halo men også Epic370 selv om de er blitt litt dyre det siste året.
 9. Jeg har lagt vekk min karbon stenger til fordel for glassfiber. Turen i august til Finnmark så brukte jeg Epic476 80-85 % av tiden mens Epic580 resten av tiden. Ja det er helt nydelig å kjøre fisk og røyer fra 1,5 til 2 kg får frem de gode egenskapene i stanga.
 10. Hehe..du har jo rullet ut stenger i andre klasser på løpende bånd. Sitter å vurderer et 2022 prosjekt med enten #2 eller #3 i glassfiber. En av de jeg ser i #3 er Blue Halo. Men ser ikke bort i fra en #4 i 7,6’ enten Blue Halo eller Red Truck. En 4’er i 8’ er heller ikke å forakte.
 11. Personlig syns jeg Klumpen på VPT blir for lang. Jeg bruker SBT til alle mine glassfiber stenger (Epic 476, 580 og 686). Jeg har ART i Amplitude Smooth i #5 til 580 men bruker mest SBT lina. Jeg er spent på SA Amplitude smooth Creek Trout som ligner på SBT.
 12. Tror det er Hareline sin dubbing som ligner på Wapsi sin Sow Scud dubbing, det var det jeg fikk tak i. Men skal teste med Semperfli Dirty Bug Yarn i Caddis Pupa til thorax. Den egner seg også til Egan's Tungsten Surveyor. De små brune med selull i thorax (de som ligger i handa) var en suksess på røyefiske.
 13. Noen av de som har fått plass i den store Vision slim magnum boksen til bare nymfer Krok Tmc 2457
×
×
 • Create New...