Jump to content

Ørjan Pretorius

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Ørjan Pretorius last won the day on June 15

Ørjan Pretorius had the most liked content!

About Ørjan Pretorius

 • Rank
  Viderekommen
 • Birthday 03/02/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fullyflexed.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Fornavn
  Ørjan
 • Etternavn
  Pretorius

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Bly og UV-lim. Lagde noen først hvor jeg brukte keramikk lakk men det er en vanvittig lang tørkeprosess pluss "baking" i ovn men syntes det hele tok alt for lang tid. På disse har jeg først brukt hvit uv-lim deretter farget uv-lim. For å gjøre det enda enklere så kan en hoppe over hvit uv-lim for heller å gå rett på farget.
 2. Dæven (sikkert et OT ord) OPST Commando Smooth 150GR og en OPST Commando Tip 5ft floating 20GR (1,3gram) gikk rett på Sage 2230 snella til Epic 476 i går. Nå er det å optimalisere fortom/spiss oppsett til forskjellig bruk. Kommer til å bytte backing at den har samme farge som skytelina.
 3. Tja...det gjenstår å se. Har sett disse fra 'Merica som har STORE streamere i slike sushi roll's uten at de har klaget nevneverdig. PÅ den andre siden....skal ikke disse fluene blå våte? Edit: Sushi rullen har ligget sammenrullet siden onsdag ettermiddag, kun vært åpnet opp ett par ganger for å sette inn flere fluer. Åpnet den i kveld og det ser ikke ut til at noen av fluene har fått noe varig mén.
 4. Fishpond Sushi roll i str small til noen streamere. Så kan jeg frigjøre noen esker til andre fluer...
 5. Sånn da var alt på plass. Det ble SA Dacron Optic Green 20 punds backing Prøvekasting på gress var et skikkelig rush og selv om man ikke får nok motstand så gikk det noe Satans inn i hællvette" som vi sier i nord. Prøvde med ett overhode bakover og dobbeltrekk fremover. BOOM! det røkka i snelle når det viste seg at det ikke var nok skyteline ut.
 6. Snelle og snøre er på vei. Danielsson F3W 4seven Opst Commando Smooth 225 grain OPST Commando Tip 7,5ft 60 grains Synk2 Riffle OPST Commando Tip 7,5ft Floating 55 grain
 7. Beho og behov..det er vel i utgangspunktet ikke behov for noe brems. Det har bare ikke falt meg inn å se på 2W, den rommer jo ganske så my mer enn F3W 4seven. I forhold til en 2W så tenker jeg på hvordan blir overløpshjulene etter å ha brukt de i saltvann?
 8. Neste steg er å finne snelle. Har vært inne på tanken Lamson Remix eller Liqiud som har pakke med 2-ekstra spole men liker egentlig ikke hverken lyden eller finishen på snellene. Er veldig fornøyd med Danielsson Original Dryfly jeg bruker til Epic 580 så det vurderes en Danielsson F3W 4seven samt ekstra spole.
 9. Fargen på klingen er tobacco. Ja jeg bruker medfølgende silketråd. Liker at surringene blir gjennomsiktige
 10. De anbefaler å surre 10-12 mm på hunnholkene men at det også avhenger av klassen på blanksen. I mitt tilfelle hvor jeg har brukt oppmålingen deres så ville de to nevte ringene havnet med en fot på hunnholken og en på hannholken. Jeg vurderte det dertil at siden dette er en 6’er som er tiltenkt å tåle litt så ble det til at jeg valgte å surre 12 mm opp før ringen startet. Oppspenningstesten ga godt resultat. Estetikken er at jeg bygger helt plain uten noen pyntesurringer.
 11. Litt usikker på hvor lang surringene bør være når det skal stå en ring der. Tenker å øker så det er ca 10-12 mm før surringene når starten på ringen. Er vel ca 8-9 mm nå. edit: jeg flytta de to surringene slik at det nå er ca 12 mm før ringen starter. Testa bøyning med et snøre etter at toppringen var satt på. Alt ser bra ut. Lakking i kveld. @Truls hva mener du?
 12. Du kan jo kjøpe rett fra produsenten, , da øker du nok prosenten en del hakk for at de er ferskere enn det som selges i enkelte butikker. Har opplevde, et høyt profilert merke, at alt på spolen var råtten og bar preg av feilproduksjon alt fra 0,12 til 0,20. Kasta dritten og gikk for Stroft.
 13. Ja dette blir knall. Har litt valgmuligheter til 5’er med SA Mastery SBT og Mastery Trout i reserve.
 14. Amplitude Smooth ART til Epic 580.
×
×
 • Create New...