Jump to content

Ørjan Pretorius

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Ørjan Pretorius last won the day on March 28

Ørjan Pretorius had the most liked content!

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fullyflexed.wordpress.com/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ørjan Pretorius's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Very Popular

Recent Badges

264

Reputation

 1. Det hadde vært interessant så sett hva folket har av stæsj i vest, hip-pack, chest-pack. Er det en tanke bak hvorfor plasseringen i packen er som den er? Bytter en på plasseringen i forhold til hvor en fisker eller har en samme oppsettet hele tiden?
 2. Selvsagt spiller størrelse på chestpacken inn i forhold til hva man kan ta med seg. En del produsenter har med en liten tilhørende sekk til chest-packen slik at man får med det noen bokser ekstra. Hvis en ser på Umpqua ZS2 500 som Lance Egan bruker, å han har mange fluebokser i sin chestpack, så kan man han både den med rent bakstykke eller med tilhørende liten sekk samt montere den på en sekk. Min Vision Mycket Bra kommer med en liten sekk som jeg får stappet klær, mat og mer stæsj i.
 3. Tja...i utgangspunktet så tenker jeg minimalistisk når det kommer til utstyr (ikke alle er enig om akkurat det). Sjøl så syns jeg vest blir "litt for mye" for meg, det blir for mange lommer å putte ting i. Hoftetaske, hadde en Simms ett eller annet) med fluestæsj i syns jeg bare er hazzel å dra frem og tilbake, og jeg føler den er i veien hvis jeg skal sette meg ned. Chestpack passer fint hvis jeg skal ha alt med meg og traver litt vekk fra sekken eller blir gående litt rundt og må bytte oppsett. Har brukt to forsjellige chestpack, en liten Simms (på størrelse med Vison mini bra) som var helt super til markabruk og hvis en kun har med en boks eller to små. Den jeg har nå er Vision Mycket Bra eller hva den nå heter....den liter jeg veldig godt. Det jeg liker med chestpack er at da har jeg arbeidsplassen høyt oppe. Laynard har jeg laget selv av paracord, funker fint i marka eller hvis en har en boks i lomma. Vet at noen brukes laynard i tillegg til hoftetaske. Jeg har ei hoftetaske nå, Vision Aqua Handles tror jeg. Slingpack har jeg ikke tenkt på, er ikke det for hipstere?
 4. Blodknuten holder fint så lenge man er litt nøye når man lager den. Kommer til å fortsette å eksperimentere med selvlagde fortom i år også. Har en batch med 10 fot fortom av Sufix og kommer til å teste ut Stroft ABR som fortom og spiss
 5. Veldig bra oppsummert. Har selv vært gjennom vest, hoftetaske, laynard og chest-pack?
 6. Mini Black Ghost (ikke mitt mønster) Ahrex FW580 #10 ser frem til å teste denne….
 7. Min erfaring med røya når den holder på slik som på YT snutten...server de en nymfe. Spiller ingen rolle om du bruker tungsten hode i stille vann for nymfa synker akkurat nok ned til at den kommer i riktig dybde. Jeg bruker spiss på 0,18 og har aldri opplevd at røya trekker seg pga fortommen. Bruk gjerne nappindikator for enkelte ganger tar røya superpent.
 8. Bra jobba @RolvS steker du i gryte eller på bakeplate/bakestål?
 9. Du har fått deg ei stang som kommer til å gi deg mange gode opplevelser i mange år. For meg er det å kjenne bevegelsen i stanga under fluekasting og ved kjøring av fisk helt essensielt. Hadde det ikke vært for at jeg sverger til glassfiber stenger så ville G-Serien vært mitt foretrukede redskap.
 10. Det skal sies at Scott G-series (den siste utgaven) er helt rå å kaste med. Har kastet med 8,4ft #5 i den første utgaven og 8,4ft #5 i G-Serien. Begge er veldig fine å kaste med men det skal sies at den siste versjonen er helt rå.
 11. Hvis ikke jeg tar feil så har vel Scott hatt 3 versjoner av G serien. Scott G, Scott G2 og Scott G-Series som er den siste.
 12. Forsøk på noen Black Ghost….skal lage noen med gul marabou isteden for oransje samt legge inn flash lags kroppen og noen med fortynget fishmask hode. Ahrex NS110 str 8
 13. Litt forskjellig…. DJI Mavic Mini 2 Litt materiale til baitfish.
×
×
 • Create New...