Jump to content

Ørjan Pretorius

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  165
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Ørjan Pretorius last won the day on June 9 2021

Ørjan Pretorius had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fullyflexed.wordpress.com/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ørjan Pretorius's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Very Popular
 • Conversation Starter

Recent Badges

243

Reputation

 1. Håper disse ee mer holdbare enn Patagonia
 2. Hvilke av disse snørene mener du?
 3. Sånn! Bytter ut Sage 2230 med en Danielsson Nymph
 4. Jeg har Art i #5 og Creek i #4 og #5. Hvis du bor i Oslo så si i fra hvis du vil teste.
 5. Enig med mye av det som er skrevet allerede. Stenger, sneller, snører er nok det som drar mest penger hvis man er litt sær eller har låst seg til et merke. Man trenger jo ikke en stiv pinne til 9k Materialer kan også være et lite sluk hvis man alltid er på utkikk etter noe særegent. Jeg er nok mer kjip på å kjøpe vanlige klær til meg selv enn å holde igjen noen kroner på utstyr jeg mener jeg trenger.
 6. Greit med ferskvare....SBT snøret fra 2017 skal få hvile nå. En fin match til Epic580
 7. Nymfeboksen med det rare i, ja en boks for oppbevaring som jeg plukker fra hvor jeg skal. Jeg har også en lignende men da i lettere og i hovedsak bundet på mothaksløse kroker. 85 % ble laget i fjor. av krok så er det i all hovedsak Tiemco 2457 men litt 3761 og 3769 samt noen Gamkatsu f314 i str 12 Det eneste jeg ikke har laget selv er de Ceramic nymfene med tungsten hode, de andre ceramic nymfene er laget av meg.
 8. Kan ikke si annet enn at det frister å ha en bambus i stangparken
 9. Jeg har laget noen selv. Tror disse er på en relativ svær gamakatsu krok. Har ikke prøvd de men de er med i boksen. har brukt ekorn zonker i kroppen, det er vel morrish mouse 2.0 eller noe sånt. Har også lagt inn fl. rød selull i rassen som et ekstra triggerpunkt.
 10. Jeg brukte Simms Flyweight vibram i Finnmark i ei uke. Gikk alt fra 12-23km daglig og veldig behagelig. Det er også mulig å bruke Alfa Lyng eller noe slikt til våtvading.
 11. Tja hot og hot. Noen nymfer før frokost. En variant av Egan’s Surveyor Tmc 2457 #12 UTC 70 Red PT i halen Semperfli Dirty Bug Yarn Caddis Pupa Uni-Mylar Pearl #10 Samt noe få etterlengtet varianter av marflo Tmc 2457 #10 og #12 UTC 70 Red Semperfli Dirty Bug Yarn Caddis Pupa Uni-Mylar Pearl #10 kommer til å binde opp noen flere marflo i andre farger men syns den caddis pupa er fin.
 12. Litt småsnacks.. to ekorn skinnet to hoder fra Troutline. Nå skal det lages dubbing.
×
×
 • Create New...