Jump to content

Ørjan Pretorius

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Ørjan Pretorius

 1. Ja den er litt utenfor sjølvaste euronymfing i forhold til de to første filmene men den har flere gode elementer i seg hvordan de fisker med andre metoder.
 2. Noen som har testa disse skoene med vibram såle?
 3. Noen som har en liggende som kan måle diameteren på innsiden av røret?
 4. Hehe...mange av tingene kom på kort tid. Skal gi lyd når OPST spissene er testet. Manga av tingene skal være med på en ukes tur i sommers (blir jo ikke Kola i år). Eneste jeg da mangler er nye vadesko. Ser på Simms flyweight som en mulighet siden det fort kan bli litt trasking.
 5. Nå må det snart være nok innkjøp.... OPST Commando 5’ sink tips S2, S4 og S6. Nå skal det bli greit å komme ned i kulpene med en streamer. Har den i flyt fra før til OPST Commando Smooth 150 grain til Epic 476
 6. Anker Solcellepanel på 21w Tester i litt overskyet vær med sol på feil side av leiligheta. Lader 1 stk iPad men ikke nok solkraft enda til å lade 2 stk goprobatterier. Spent på når sola kommer på riktig side. Venter på Andersson powerbank på 20000mAh. Greit å være sjølvforsynt med strøm. Oppdatering: Uten direkte sol så lader den 1 stk ipad. Når Sola slo inn på panelene så lader den 2 stk iPad eller 1 iPad og 2 goprobatterier i en dual lader. Vil si meg fornøyd med dagens test. Da er det bare å vente på powerbanken
 7. Jeg får tilsendt et årlig magasin fra de hvor dette står skrevet i.
 8. Stroft sine folk sier at spytt på eks UNI knuten er ikke å anbefale da den kan redusere strekk styrken. Jeg bruker ikke spytt på mine knuter (ja jeg bruker Stroft) å jeg skal dra sykt hardt med 0,14 i spiss for at det skal ryke når jeg sitter fast. Hender at det ryker i fortomsringen men da på fortomesiden.
 9. Tester litt samt tar lærdom underveis som at ikke lag lag hale med Angel Hair. Kroppen blir lengre enn hva man tenker seg når alt er montert. Fyller ikke boksen med disse men ett par stk skader ikke.
 10. Pink Skater på Gamakatsu f314 #6 Streamere på Gamakatsu f314 #4
 11. Har ikke testet så mange polariserte briller men har to par fra Leech og er fornøyd med de. Leech K2 Raccoon og Kamakaze Gold. Bruker Kamakaze Gold en del i det daglige mens K2 Raccoon til fiske.
 12. Ikke akkurat noe prakt eksemplar... Devin Olson Blowtorch på TMC 2457
 13. TMC 2457 #10 m/3,5mm tungsten hode og 10-12 surringen 0,10 bly under.
 14. Ahhh nå renner det inn med stæsj.... OK. Har testet litt spissmateriale fra et høyt aktet merke. Alt fra 0,12 -0,20 var råtten så da er tilliten ødelagt der. Så ja, for meg er Stroft GTM tingen. Skal teste ABR etterhvert men GTM funker fint for meg. SA Mastery SBT #3. Det skal på Scott SAS 8’ #3 som et supplement til SA Mastery ART #3
 15. Da kom de.... Semperfli Extreme String
 16. Semperfli rabbit zonker... venter på semperfli Extreme string så skal det testlaget litt snæks....
 17. litt forskjellig. Simms Bugstopper hoodie Simms Bugstopper hansker Norrøna jakke og bukse Mangler bare vadesko
 18. veldig bra. Da vet jeg hva jeg skal lage i helga
 19. Noen varianter av DHE og SHE. Ser at jeg burde satt vingen litt lengre bak men pytt pytt.
 20. Litt varierende binding om dagen men noen blir det... Har brukt Gamakatsu f314, en krok jeg liker bare bedre og bedre. Skater: #6 CCCP-maur (chernobyl ant): #8
 21. Det fine med DHE og SHE er at de imiterer mye. Noen med sparsomt med dubbing eller bland litt selull sammen med harehøre for litt annen effekt, eller icedubbing for litt flash. Til thorax partiet på mine har blandet 50/50 med haremaske og snøharefot.
 22. Se der ja, DHE, eller Trout Ammunition som Bob Wyatt kaller de. Enkel og rask flue å binde opp.
×
×
 • Create New...