Gå til innhold

Bounce

Medlem NFF - Standard
 • Innholdsteller

  275
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Bounce vant dagen sist Januar 4

Bounce hadde mest likt innhold!

Om Bounce

 • Rang
  Ivrig
 • Bursdag 23. nov. 1971

Nylige profilbesøk

1 654 profilvisninger
 1. Bounce

  Kor tung e han? (2)

  I just completed this quiz. My Score 16/100 My Time 42 seconds  
 2. Bounce

  EPIC 580

  Jeg er egentlig litt lat med håndtakene. Har kunnet bruke de fleste formene jeg har tryllet opp, så sannsynligvis denne får stå slikt den er. Men du ser at det er litt ujevnhet i korken som et resultat av tidlig, grovere formingsarbeid. Dette tar jeg sannsynligvis vekk. Så får vi se om hånden krever bedre form eller ikke. Jeg har tommelen på topp ved kasting, og alle ritz- og double-Wells formene gir da god tommelstøtte. Resten av håndtaket synes ikke å ha vært så kritisk. Eller jeg er bare for lat å finjustere uendelig...
 3. Bounce

  EPIC 580

  Nest siste fase på gang. Krokholder og tråd-wc er på plass. Tip-toppen var for liten til emnen, så må venten noen dager før stangen blir ferdig.
 4. Bounce

  EPIC 580

  Lemke, riktig.
 5. Bounce

  EPIC 580

  ...og litt grønnt måtte man også få inni håndtaket.
 6. Bounce

  EPIC 580

  Håndtaket ble nok engang litt sånn Ritzig. Ikke helt ritz, synes jeg, heller sånn utstrekket kjernkraftanlegg.
 7. Bounce

  EPIC 580

  Første gangen jeg skal bruke treinnlegg, har vært lat og bare brukt helmetall inntil nå. Synes å ha blitt gansk ok.
 8. Bounce

  EPIC 580

  Romjulen er tiden for byggeprosjekt. Denne gangen har jeg vært mindre opptatt av dokumentasjon (metodene er jo de samme som ligger i tidligere trådene, så der går dere ikke glipp av så mye), og mer av fremgangen. Dermed er egentlig stangen nesten ferdig, men starter tråden likevel med bilde av startfasen. Emnen er Epic 580 i "mocha", og trådfargen ble grønn. Dette kan da bli "kaffe under julegranen".
 9. Bounce

  ØK: Barrio Switch 4/5

  Er det noen der ute som sitter på en Barrio Switch 4/5 (300grains) line som ikke blir brukt? Jeg kan hjelpe til og ta den videre...
 10. Bounce

  trenger jeg klasse 2

  Ville vært intressant å høre hva for størrelse av fluer folk får kastet med sine klass 1 eller 2 stengene. Lurer på om jeg får meg en klasse 1 så må jeg samtidig kjøpe meg en bedre førstørrelsessglass for å se hva jeg binder av fluer for den.
 11. Har ikke greid å få korken løs uten å ødelegge den. Snellefesten er jo enklere, siden den er som regel av metall. Ja, forsiktig med karbonfiber, har selv en dårlig erfaring med hockeykølle.
 12. Bounce

  Glassfiber i klasser 1-2

  Ja, det er jo litt det med klassifisering at dersom du får noe annet en du tenkte så har du plutselig flere enn nok 3ere. Det å bygge selv er selvfølgelig et alternativ, men likehvel må man sjekke hvordan blanksen er. Jeg må vel sjekke hva Taniwha har. Jeg har også sett at Lamiglass har hatt blanks i #2 men ikke tilgjengelig per nå.
 13. Bounce

  Glassfiber i klasser 1-2

  Takk, J-I, hadde glemt Glassic'en, disse får man med en hundrelapp i det gamle hjemlandet. Edit: er vel intressant å høre om blanks, og. Jeg har bare funnet Meekeren. Poenget med en slaskeraje for meg er at jeg antar den er lettere å lade med en latterlig lett line. Stangen lader seg selv...
 14. Bounce

  trenger jeg klasse 2

  Jeg tror at de færreste av oss "trenger" en stang i klasse 2. Veldig lite man ikke får gjort f.eks. med glassfiber i klasse 3, kanskje mer et spørsmål om stanglenden. Men jeg har likehvel for mange stenger (i hvert fall etter kona), slikt at selvfølgelig _kan_ man ha en i klasse 1-2 og være helt tilfreds med saken. Startet egen emne om å finne seg en glassfiber i klasse 1-2. Personlig ser ingen grunn å gå karbon i klassene 1-3.
 15. Bounce

  Glassfiber i klasser 1-2

  Er det noen her ute som har erfaringer med GF stenger i de aller letteste klassene? Jeg har sett litt rundt, og finner noen emner og stenger, men veldig lite informasjon om aksjon osv. Har tenkt meg å kanskje bygge en slik men vil gjerne finne en skikkelig myk en. Vet at South Fork Rods produserte en, og Hardy Glass finnes i klasse 2. Noen som har testet en Diamondback Meeker?
×