Gå til innhold

Bounce

Medlem NFF - Standard
 • Innholdsteller

  283
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Bounce vant dagen sist Januar 4

Bounce hadde mest likt innhold!

Om Bounce

 • Rang
  Ivrig
 • Bursdag 23. nov. 1971

Nylige profilbesøk

1 761 profilvisninger
 1. Har en hel svart "Whiting American Hen Saddle". Har ikke behov for så mye svart høne, og kunne tenke meg bytte halvparten til en halvpart av et mindre eksemplar av svart høne. Send PM.
 2. Bounce

  Hvilke parachute fly

  Jeg har bindet noen Potemkin, ikke prøvd dem ennå, men ser lovende ut:
 3. Bounce

  Glassfiber i #5

  Liten spark oppover. Fortsatt intressert i flere forslag, har fått noen.
 4. Bounce

  Impregnerings middel

  Vet at en del folk bruker denne: Edit: Husket at det er blitt produsert også i spesiell "fluefisker" versjon uten beeswax.
 5. Bounce

  Glassfiber i #5

  Er litt i utkikk etter en litt lengre glassfiber stang i klasse fem (#5), helst 8'6" eller 8'9". Har allerede to 805'ere. Vet at Livingston Western Glass kommer i riktige lengdene, men sjekker her før jeg gir opp og bestiller blanks. Ta kontakt dersom du sitter på noe intressant -- stang eller blanks. Bilder, tilstandsbeskrivelse, og pengemengden som gjør deg happy mottas gjerne og. Eller om du skulle ha noen rare bytteønsker så hører dem gjerne, ifall kjempe-flax skulle treffe.
 6. Bounce

  Bloke XL50 Switch

  Jeg kommer over tåa slikt at jeg, akkurat før jeg kommer til foten, flytter tråden bittelitt videre over foten. Da lager jeg 5-6 runder på foten som jeg da presser ned tåa sammen. De dekker tåa uten glippe. Spissere fot hjelper.
 7. Bounce

  EPIC 580

  Da er vi i mål. Epic 580 i "Mocha" med Fishhawk Nylon A tråd i "Medium Green" (6779). Snake Brand Universal lineførere og en agat fra Taniwha Rodworks. Lemke LC1 Downlock snellefeste med treinnlegg. Er litt spent hvordan denne kaster, er sag å være en av de raskeste Epic'ene der ute.
 8. Bounce

  Villmarksbuttiken salg

  Nettbutikken er stengt ("pga stor usikkerhet med tanke på videre drift"). Mulig man må bidra med pengene sine i helg. Synd dersom de går ned, har bestilt mye der og de har alltid vært en av de som har gode varer og tilbud.
 9. Bounce

  Kor tung e han? (2)

  I just completed this quiz. My Score 16/100 My Time 42 seconds  
 10. Bounce

  EPIC 580

  Jeg er egentlig litt lat med håndtakene. Har kunnet bruke de fleste formene jeg har tryllet opp, så sannsynligvis denne får stå slikt den er. Men du ser at det er litt ujevnhet i korken som et resultat av tidlig, grovere formingsarbeid. Dette tar jeg sannsynligvis vekk. Så får vi se om hånden krever bedre form eller ikke. Jeg har tommelen på topp ved kasting, og alle ritz- og double-Wells formene gir da god tommelstøtte. Resten av håndtaket synes ikke å ha vært så kritisk. Eller jeg er bare for lat å finjustere uendelig...
 11. Bounce

  EPIC 580

  Nest siste fase på gang. Krokholder og tråd-wc er på plass. Tip-toppen var for liten til emnen, så må venten noen dager før stangen blir ferdig.
 12. Bounce

  EPIC 580

  Lemke, riktig.
 13. Bounce

  EPIC 580

  ...og litt grønnt måtte man også få inni håndtaket.
 14. Bounce

  EPIC 580

  Håndtaket ble nok engang litt sånn Ritzig. Ikke helt ritz, synes jeg, heller sånn utstrekket kjernkraftanlegg.
 15. Bounce

  EPIC 580

  Første gangen jeg skal bruke treinnlegg, har vært lat og bare brukt helmetall inntil nå. Synes å ha blitt gansk ok.
×