Gå til innhold

Bounce

Medlem NFF - Standard
  • Innlegg

    460
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    24

Bounce vant dagen sist 6. juli 2023

Bounce hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

4 083 profilvisninger

Bounce sine prestasjoner

Proficient

Proficient (10/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular
  • Reacting Well

Nylige merker

384

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Endelig: Scott Fibertouch 754/3.
  2. Noe slikt tenkte jeg, ja. Takk. Fikk også noe lignende svar fra importøren til Abel, Guideline. Biltema, here we come.
  3. Sjekker litt her om kunskap før jeg kjører til butikken. Kjøpte en eldre Abel snelle (super 12) som hadde noe kluss med bremsen. Viste seg at en o-ring (av gummi, synes som) har kommet i avveie, en som sitter nest til korken. Nå lurer jeg på om jeg ikke bare skal til Biltema og kjøpe en o-ring og se om den holder. Noen erfaringer her?
  4. Det som er viktig med ChatGPT et al er å huske at det er språkmodeller, ikke kunskapsmodeller, som de er bygget på. Litt forenklet, så blir du servert noe i godt engelsk som verken du eller GPT har peiling om er korrekt eller ikke. Ergo, Eirik sin nest sist setning.
  5. Bounce

    Tippetknuter

    Sluk-knuten slapp inn hånd-i-hånd med tippet-ringen. Personlig kjøpte jeg nettopp Orvis-knuten.
  6. McFarland GTX 865 blank.
  7. Har hatt en slik i flere år. Trenger ikke å være gammel eller med dårlig syn for å ha nytte av en slik. Støtterop!
  8. Bounce

    Ultralett nymfesett

    Løfter denne litt. Noen som kunne ha interesse for lett nymfefiske? Kjøp eller bytte til noe interessant.
  9. Skal holde meg unna å synse om læring men har selv hatt mest hell med liner som har noe baktung klump, f.eks. Rio Single Handed Spey (!) og Barrio SLX.
  10. Enkelt å teste vanntoleransen, eller?
  11. Grafitt fra Loop, dersom du ønsker en idiotsikker løsning? Jeg kan selge deg en Loop Evotec CLW 8Twelve, har en ekstra.
  12. Hvis man må slukke kjøpslysten så er det ofte bare en vei ut. Men skal man kaste i vind, er det flere ting som hjelper, alle nevt her i tråden. Har du en kompis som kunne låne deg en raskere femmer til test slik at du får litt fingerfølelse om stangbytte endrer noe for deg?
  13. Tipper Kenny er inne på noe der. Det er forskjell mellom snører, og av og til er oppgraderingen av stangen unødvendig og mye dyrere.
  14. Fingerfølelsen sier at litt kortere stang er lettere å kaste med, men for kort kan bli en utfordring mhp å holde lina i luften. F.eks. en 8ft eller 8.6ft #4 med femmerline kan fungere fint. Jeg kan selge deg en. 🙂
×
×
  • Opprett ny...