Jump to content

Bounce

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  435
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Bounce last won the day on January 30

Bounce had the most liked content!

Recent Profile Visitors

3216 profile views

Bounce's Achievements

 1. Kjenner ikke dagens objektiver, men vet at det hjelper dersom du sier hvilken kamera den er for.
 2. Red Truck Diesel 905/4 blanks
 3. Da har jeg funnet en Sage Quiet Taper DT0 som fungerer fint med stangen.
 4. Denne er nå i boks, fant at SA VTP #4 er egentlig gansk lett og funker fint med stangen (Eikre Aquila 833). Enersnøre fortsatt litt i leting.
 5. Bra jobba på håndtaket. Det er ikke enkelt å få gummiringene formet på samme måte som korken. Skal du bruke nylon eller silk? Nylon som regel blir mørkere enn silk med lakkering, og mindre gjennomsynlig. Samtidig, tror begge deler kan funke med blanksen der.
 6. "Shotguns and fly reels -- jewelry for men." 😉
 7. Skal finne et par liner til de letteste stengene: Allaround line i klasse 1, helst litt framtung klump (typ Rio Creek) men andre kan funke, og. Tørrflueline i klasse 3, helst med lang fronttapering (typ Rio LT eller SA VPT), men andre kan funke, og.
 8. Da er første kastene tatt med stangen. Linen var Cortland Sylk #2, med tanken at hvis jeg bruker noe mindre enn 33ft så blir det nokså riktig vekt for en ener. Dette fungerte i så måte riktig at jeg ikke kunne gå mye mer enn 7-8m av line ute før jeg fikk trøbbel med kastingen. Sikkert noe som skyldes kasteferidighetene mine, men likehvel har stangen helt åpenbart grensene sine. Å kaste en glassfiber ener synes å være en øvelse på å tilpasse seg selv til det som stangen orker å gjennomføre. Den kaster pent med stangtoppen når man har 3-5m line ute, og orker opp til de 7-8 meter line som sagt. Gøy å kaste med små bevegelser og prøve å ikke bruke kraft til 5-6 meters avstand (siste 2m er fortom).
 9. Bounce

  Rio eller Sa

  Har brukt VPT (tidligere versjon) til tørt, men den er ikke akkurat en all-around line. Muligens er det noen her som har erfaring å gå undervanns med den, kanskje går det greit med buzzere og nymfer.
 10. Kjøpte min her, kjenner ingen andre som har per i dag:
 11. Har ikke veid den, nei. Men vet at Christian Hörgren mente at denne er en ypperlig gjeddestang. Dessverre tror jeg at tilgang til blanksene er dårlig.
 12. Terje, denne er ikke testet med fiske ennå, men kastet er den. Kaster fint en riktig klassifisert line, men har masser av reserve i bunndelen. Kaster også fint en kortere klump på 18 grams, samt slenger ut en Rio Gamechanger på 350grains, som motsvarer 1-hånds klasse 11.
 13. Det er halve poenget: når fiskelykken bare gir småttiser, må utstyret følge tilbudet.
×
×
 • Create New...