Jump to content

Bounce

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Bounce last won the day on September 20 2019

Bounce had the most liked content!

About Bounce

 • Rank
  Ivrig

Recent Profile Visitors

2480 profile views
 1. Kan ikke hjelpe deg unntatt at det finnes en post på Fjellforum fra 2017 om en fisketur til området. Er litt intressert å høre hva du kan finne av informasjon, eventuelt en liten rapport om området -- Fosen ligger ikke så langt unna Trondheim som er basen min.
 2. Bounce

  Ryggsekk

  Tøfft å si uten å prøve, men når du går oppover i volum og vekt så blir bærekomforten viktigere.
 3. Bounce

  Ryggsekk

  Savotta 360 er en stolsekk på 45 liter. Har ikke erfaring på dette, men Savotta pleier å lage saker med ok kvalitet.
 4. Har brukt IKON Midge 10'2" #1/2 til harr oppimot kilo. Kjempegøy klasse for småfiskene. Men enig med andre her at det går greit å prøve med en nifoter for å finne ut av om dette er din ting. Personlig syntes jeg at det ble bortimot litt for enkelt å finne fisk med nymphing.
 5. Bounce

  Fiskeveske/bag

  Tenker du på veske som skal brukes til å reise med (dvs bære vadere, stang, sneller osv) eller veske som skal bæres med under fisking? Litt presisering er nødvendig her for å anbefale noe.
 6. Bounce

  Kystboksen

  Hallo, Truls. Hvis du er inn for litt eksperimentering så er jeg litt spent å ha denne finske fluen testet på norske vann: Er en stingsild (haili) imitasjon som brukes bredt i Østersjøen av finnene, i litt forskjellige farger (gul/rød, gul/oransje, hvit/gul, hvit/blå osv). Bucktail wing og hale, litt flashaboy, ull under tilselsokken og bak den i rød. Enkel å binde. Svømmer godt i balanse og tar mye fisk -- men som sagt i Østersjøen. Så dersom du skal ha noen baitfish/sild, prøv denne? Et bilde av en av mine mindre stygge forsøk vedlagt, bundet på en gammel Mustad 71201 1/0.
 7. Noen som sitter på en overflødig Triangle Taper i klasse fire? Ta kontakt.
 8. Sjø–ørretfluer. Aldir fisket ette denne men finner meg i Danmark i nærheten av sjø og elver med godiser. Da må man ta anledningen og fiske litt i sitt nærmiljø.
 9. Påfyll til klenodiesamlingen: Hardy Fibalite 8’ #6.
 10. Noen der ute med en overflødig Barrio SLX #7 (eventuelt SLXi), eller Rio SHS #7 (flyt eller intermediate) som de kan tenke seg å kvitte med?
 11. Men, neeeeii. Vi er lykkelig uklar over dette etter dine 3000 stangprosjekt...
 12. Monomaster er et alternativ, har meg to...
×
×
 • Create New...