Jump to content

Bounce

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  304
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Bounce

 1. Har brukt IKON Midge 10'2" #1/2 til harr oppimot kilo. Kjempegøy klasse for småfiskene. Men enig med andre her at det går greit å prøve med en nifoter for å finne ut av om dette er din ting. Personlig syntes jeg at det ble bortimot litt for enkelt å finne fisk med nymphing.
 2. Bounce

  Fiskeveske/bag

  Tenker du på veske som skal brukes til å reise med (dvs bære vadere, stang, sneller osv) eller veske som skal bæres med under fisking? Litt presisering er nødvendig her for å anbefale noe.
 3. Bounce

  Kystboksen

  Hallo, Truls. Hvis du er inn for litt eksperimentering så er jeg litt spent å ha denne finske fluen testet på norske vann: Er en stingsild (haili) imitasjon som brukes bredt i Østersjøen av finnene, i litt forskjellige farger (gul/rød, gul/oransje, hvit/gul, hvit/blå osv). Bucktail wing og hale, litt flashaboy, ull under tilselsokken og bak den i rød. Enkel å binde. Svømmer godt i balanse og tar mye fisk -- men som sagt i Østersjøen. Så dersom du skal ha noen baitfish/sild, prøv denne? Et bilde av en av mine mindre stygge forsøk vedlagt, bundet på en gammel Mustad 71201 1/0.
 4. Noen som sitter på en overflødig Triangle Taper i klasse fire? Ta kontakt.
 5. Sjø–ørretfluer. Aldir fisket ette denne men finner meg i Danmark i nærheten av sjø og elver med godiser. Da må man ta anledningen og fiske litt i sitt nærmiljø.
 6. Påfyll til klenodiesamlingen: Hardy Fibalite 8’ #6.
 7. Noen der ute med en overflødig Barrio SLX #7 (eventuelt SLXi), eller Rio SHS #7 (flyt eller intermediate) som de kan tenke seg å kvitte med?
 8. Men, neeeeii. Vi er lykkelig uklar over dette etter dine 3000 stangprosjekt...
 9. Monomaster er et alternativ, har meg to...
 10. Bounce

  Alt solgt...

  Synd jeg er borte, ellers ville vurdert å investere på disse. Beklager kveruleringen, men tror det staves ‘Kenney’.
 11. Bounce

  N00b

  Tror det er vanligere å bruke vekt i fluene eller blåbær som vekt ved nymfing.
 12. Ok, sannt. Hvis du skal til saltvann, så er kanskje ikke 2W førstevalget. Har hørt at noen bruker det og bare skyller etterpå, men ville ikke tatt dem ut på sjøen selv, nei.
 13. Hva med 2W, dvs. har du behov for brems? Jeg har nå flere måneder prøvd å unngå å kjøpe enda en snelle til for min BH 806, vet at en 2W ville passe perfekt.
 14. Jeg tipper Epic emnene er såpass solide at man egentlig ikke trenger forsterkning av hunnholken, eller hva anbefaler Swift? Hvis det ikke er nødvendig for å beskytte holken, blir dette mest et spørsmål om estetikken.
 15. Jeg vil ha tettere striper i grizzlyen, så denne får gå. Bra til mindre og middels store fluer. 150 + evt. frakt.
 16. Kletre i tre eller rykke med økende kraft?
 17. Har en hel svart "Whiting American Hen Saddle". Har ikke behov for så mye svart høne, og kunne tenke meg bytte halvparten til en halvpart av et mindre eksemplar av svart høne. Send PM.
 18. Jeg har bindet noen Potemkin, ikke prøvd dem ennå, men ser lovende ut:
 19. Liten spark oppover. Fortsatt intressert i flere forslag, har fått noen.
 20. Vet at en del folk bruker denne: Edit: Husket at det er blitt produsert også i spesiell "fluefisker" versjon uten beeswax.
×
×
 • Create New...