Gå til innhold

JoakimS

Members
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. JoakimS

    Arjon

    Fant dette etter et raskt googlesøk. Citat från Arjonkatalogen 1960; Ett prisbilligt allround-flugspö med aktion lämpad för både våt och torrfluga. Ett utmärkt spö för praktiskt fiske. Tillverkat av härdad splitcane. Skruvrullfäste, korkhandtag. Ringar: Första ring och toppögla hårdförkromade, mellanliggande snakeringar av rostfritt stål. Klass: Standard (lämplig lina HCH eller level DT). Tygfodral. Vikt: 175 gram. Kostade 1960 45:- Resevtopp: 13:50 Mellandel: 13:50
  2. Hei, jeg har ikke fisket så veldig mye i forskjellig vann i Vikersund, men det er veldig fint fiske i Vikersund sentrum, der Tyrifjorden renner ut til Bergsjø. Det er også masse av fisk i Drammenselva. Snarumselva også forsåvidt.
  3. Ja, det er simms som gjelder ja?
  4. Skal kjøpe meg nye vadere i år, og trenger derfor tips og innspill til gode vadere. Har ikke veldig lyst til å spytte inn mer en 4tnok. Del gjerne både gode og dårlige erfaringer med de forskjellige typene.
  5. JoakimS

    Drammenselva

    Var nedi elva i et par timer ikveld, og kan oppsummere denne turen som meget flott! Endte opp med 7 fine ørret, hvor den største var på 38cm
  6. JoakimS

    Dobbeltrekk?

    Enkelte ganger pleier jeg rett og slett og kaste hele stanga jeg.Da slipper jeg og tenkte på det ene og det andre!
  7. JoakimS

    Dobbeltrekk?

    Takk for gode tips alle sammen! Etter noe øving på plen og i elva begynner det å sitte. I etterkant skjønner jeg at det var dumt av meg og ikke benytte meg av dette tidligere
  8. JoakimS

    Drammenselva

    http://aamotfiske.no/default.asp?side=fiskekort Skitt fiske!
  9. Og det er nettopp hva den er: Ei veldig god fiskestang! Ja, jeg har lest veldig mye bra om denne stanga å tror jeg kommer til og bli storfornøyd!
  10. Handlet meg en Fluvius #5 M hos Noroco nå. Det lille jeg testet denne virket det som en meget god stang : )
  11. JoakimS

    Superpuppan

    Takk for gode innspill(noe som man får hver gang her inne) : ) Jeg får bare binde opp et par forskjellige så sitter vel fisken på i alle fall EN av de !
  12. JoakimS

    Superpuppan

    Syntes jeg også : )
  13. JoakimS

    Superpuppan

    Skjønner jeg har mye og lære angående dette : ) hehe, jeg får binde noen forskjellige også se hvilken type som fisker best Takk for innspill alle mann!
×
×
  • Opprett ny...