Gå til innhold

Alexander Johnsen

Members
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Finner fortsatt ingen info. Noen som har hørt noe ?
  2. Ser ut som jeg har missforstått deg en smule her, Tom. Fikk for meg at du mente rett som i 'riktig' av en eller annen grunn. Tolket det som at du aldri noen gang hadde sett en person kaste riktig med fluestang. Da er vi sånn cirka på bølgelengde likevel.
  3. Med andre ord, det finnes ingen fasitsvar? det må kastes etter forholdene man står overfor?
  4. Det besvarte ikke spørsmålet mitt. Hva er rett i fluefiske sammenheng? Det er stor forskjell på casting og praktisk fiske. Det forundrer meg litt at en person som ALDRI har sett noen kaste rett, faktisk vet hva definisjonen av rett er. I tillegg så sier du at man lærer best av å kaste med noen som kan det. Da har du vell i bunn og grunn blitt foret med vranglære, siden du som sagt aldri har sett noen kaste rett? Det er noe som skurrer fælt her...
  5. Vist du har tilgode å se noen kaste rett så bør du kanskje spørre deg selv følgende spørsmål; Hva er egentlig rett? Fint om du kunne definere 'rett' i fluefiske sammenheng. Du er jo tydeligvis Fluefiskeorakelet her på forumet.
  6. Heisann, folkens Jeg har etter en del års 'pause' endelig tatt opp igjen min store lidenskap fra barndommen/tenåra, nemlig fluefiske etter SØ/HA. Egentlig fluefiske generelt, men starter i den enden jeg føler jeg har best kompetanse. Er nok litt rusten etter mange år uten regelmessig fiske, så tenkte å ta det pent og pyntelig på de 2 artene i starten. Etter som jeg solgte det meste jeg hadde av stenger og utstyr for noen år siden er det litt skralt på deler av utstyrsfronten akkurat nå. Da særlig når det gjelder fluer til SØ/HA. Så, spørsmålet mitt er som følger; Er det noen her inne som kunne tenke seg å binde opp noen fluer til Sjøørret og Havabbor for meg til en hyggelig pris? Tenker da type Jigys, Deciever, Reker og Tanglopper i forskjellige mønster og fargekombinasjoner. Kanskje også noen Zonkere til natt fiske etter SØ. Pris skal vi alltids bli enige om, så lenge du holder deg innenfor rimelighetens grenser. Ta kontakt på PM dersom du er 'up to the task' Mvh Alexander E. Johnsen
  7. Er det noen som har peiling på når denne jakken kommer for salg i Skandinavia, og hva prisen vill ligge på, sånn cirka?
  8. Et par små vellplaserte dynamittladninger så er den elven åpen igjen på et blunk! Er det satt opp uten tillatelse burde det kunne fjernest uten tillatelse! Når det er sagt blir jeg dårlig av oppdretsnæringen i dette landet som ikke tar hensyn til noe som helst. :-\ Tror dette vill bli tatt tak i dersom de blir fremmet på riktig måte. Ser for meg at en sær lensmann som ikke har interesse for verken sportsfiske eller sjøørretens forhold kommer til og ta dette så alt for serriøst. Har mer troen på media en onkel-polti i denne typen saker, rett og slett!
  9. God aften folkens! Jeg er helt fersk på fluebinderfronten å kunne derfor trengt hjelp til og sette sammen en liten liste over ting jeg trenger for og komme i gang med bindingen. Dårlig utvalg i den lokale sjappa i tillegg til den sinnssyke frakten/ventetiden om man handler på nett har gjort at jeg nå kryper til korset! Bedre seint en aldrig Jeg fisker hovedsakelig i saltvann etter hav-abbor og sjøørret så jeg tenkte først og fremst å prøve meg på forskjellige reke-imitasjoner. Finnes det en vennlig sjel her inne som kunne tenke seg å sette sammen en 'must have' liste for reke-imitasjoner i forskjellige farger og varianter? Kunne også trengt tips til en bindestikke da jeg vurderer å bytte ut 'nybegynner' stikka jeg kjøpte. Den virker en smule spinkel selv i mine øyne.
×
×
  • Opprett ny...