Gå til innhold

rehe

Members
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Tenkte meg ut selv imorgen rundt vestfoldkysten for å denge litt selv:) Dog med SA hoover lina mi Og sekken propp full av ved
  2. Har en NRX nå, så en rask stang. Kanskje jeg får gå får en fast coastal på snelle nr 2 da, siden folk ser ut til å ha god erfaring med lina..
  3. Kanskje jeg får prøve Guideline Coastal, for SA gpx hoover snøret jeg bruker nå er som å kaste med vaier under disse forholdene.. Noen fler som har erfaring med Guideline Coastal slow int? Ellers må jeg støtte meg til at bål er must, og halve kosen spør du meg:)
  4. En kompis og jeg dro ut idag for å prøve lykken. Idag gikk turen til en plass i sandefjord som har vist seg å gi resultater den siste uka, dog under litt andre forhold enn idag. Da vi parkerte bilen fikk vi begge en klump i halsen, IS? Vi bestemte oss likevel for å prøve på denne plassen og tok på oss utstyret for å spasere bort til bukten som lå bortafor der isen lå. Klumpen forsvant relativt fort da vi så at bukten vi skulle fiske i denne dagen lå isfritt og vindstille for seg selv. Vi fyrte opp i bålet på en plass med le for vinden så vi kunne ha ett sted å varme oss etter en stunds fiske. 7824 kast senere, utallige fluebytter å defrosting av fingre og stangringer gikk vi opp på land for å grille, få i oss litt kaffe å varme oss rundt bålet. Ble ingen kontakt med fisk idag. Eneste jeg fikk var røyk i øya.
  5. Ute i Larviksområdet idag. Fine forhold, kunne vært litt vind men. Ble en på ca 1.1-1.2 ( Estimert da vekta lå i sekken på land). Kom også i kontakt med flere fisk, men fisket døde brått da jeg fikk selskap av sel. Første gang jeg har sett sel i det området der hvertfall. Fisken ble tatt på en oransj CDC Reke.
×
×
  • Opprett ny...