Gå til innhold

jan erik

Members
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Ok da! Men provokasjonen virket, ikke sant! .png' alt=':lol:'>
  2. Ok da! Men provokasjonen virket, ikke sant! .png' alt=':lol:'>
  3. Jeg tror for min del at dette ikke er noe sjekketriks. Så langt fra. Men det er nok nå engang slik at mange oss er godt gift og våre bedre halvdeler ville nok fått bakoversveis hvis vi drar på tur med deg!Jeg er ikke engang sikker på om jeg ville hatt med min egen kone som fiskekamerat om du skjønner! Tips er å rett og slett oppsøke en lokal fluefiskegruppe;jeg er sikker på at du blir godt mottat Lise! Lykke til med fluefiskinga;det går seg til i løpet av en tiårs periode vil jeg tro. Jeg har bare 5 år på baken nemlig!
  4. Oj! Her er det bare å slå til for dere ensomme fiskegutter der ute!
  5. Jeg synes ikke det er urimelig det kravet om mellomlegg;tatt hensyn til at han jo har levert inn en stang han har brukt i mange år. Verdien på gamlestanga synker jo for vært år. Hadde det vært en gammel Passat han kleverte inn på verksted og gutta greide å rote bort denne,ville han neppe vært kvalifisert til en ny en! Satt på spissen! Men selvsagt;at det er dårlig reklame er det ikke noe tvil om. Og hvis jeg hadde vært importør hadde jeg selvsagt gitt mannen en ny stang!
  6. Det er meg som har #3 femdelt G stang med WTT snøre . Yiiihaaaa. !! Noen flere stenger tilsalgs på lillestrøm?
  7. Danielsson sier du? men det er vel en SVENSK snelle? tror neppe vår lokale fisk liker slikt utstyr .png' alt=':lol:'>
  8. Bruker Milo(som er mildt og flytende og som ikke legger igjen noe)eller nikwax. Visstnok er pulver slik at det legger igjen rester(krystaller?) som hindrer membranet i å puste.
  9. jan erik

    Fjellsko

    Anngående Alfa Walkings;har en litt negativ erfaring med dem nemlig at sømmen mittveis fra sålen og opp mot snøringa går opp. Dette skal være rettet nå med en kevlar tråd i tillegg men jeg skjønner ikke hvorfor alfa har valgt en skjøt der;det er nemlig et svakt punkt. Passform og såle derimot er helt toppers. Goretex for?Er litt i tvil her. Sikkert ok når nytt men når det går hull på(og det gjør det!)er det bare til hinder!
  10. ...Og i år skulle vi vandre langt innover fra dyranut mot Sandhaug og nedover;men det blir altfor langt for vår innvalide turkamerat. Vi har satt av helga rundt 20. august noe som medfører at vi må opp i høyden for å finne vakende ørret! Noen som værsåsnill har noen brukbare tips på litt lettere tilgjengelig fiskeplasser. Vi kan gå litt å sette opp telt;men ser også på muligheter for å leie campinghytte el.l. Send gjerne PM!
  11. Kan ikke huske... er det ikke noen som har noen bilder?
  12. ...men i august? Lågen jo!!!
  13. I fjor august var jeg et stykke oppover mot Rødberg og fisket. Det var godt og varmt i været og hadde vært slik en ukes tid. Akkurat hvor jeg var randt elva sakte og hadde en vanntemp på ca 18 grader. Så plutselig begynte etellerannet og klekke av noen døgnfluer. De var store som øyenstikkere og nesten helt lyse. Større en Vulgata. Hva kunne dette være? Fisken ble helt spinnvilde!
  14. Ellers kan jeg annbefale(som mange andre) Sa GPX og SA xxd. GPX er litt tyngere(ca 1/2 snøreklasse) og lader stanga di raskt. Det er ok på en vindstille dag mht lengde;men er litt vanskelig å sette trang bukter og dermed krøller det seg litt ved vind. XXD er "strømlinjeformet" og setter meget trange bukter og dermed langt kastende. Stanga di er vel forholdsvis myk og rolig (som min St.croix) og passer bra til begge snørene. Ellers burde du høre på Pål; tror han har greie på Loop?!
×
×
  • Opprett ny...