Jump to content

Arve

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

  Never

Reputation

0 Neutral
 1. Åfferslags skum var det du kjøpte på V.huset. Og hva slags fluer er det du har tenkt å bide av det.
 2. Jeg var en tur innom XXL forrige dagen. Der har de redningsvester som blåses opp automatisk. Det var Helly Hansen sin. Den kostet 999,- Jeg er ikke sikker på om det er best med automatisk eller manuell utløsing.
 3. Jeg vet det finnes en type tørkepulver til blomster. Dette er som fin sand. Man legger blomsten, insektet nedi en boks og drysser forsiktig pulveret over til det dekker helt. Blomster beholder fargene veldig bra, kansje insektene gjør det også.
 4. Jeg har brukt Slate vadesko og vadere fra Prima et par sesonger. Skoene er stødige og gode å gå med og de beholder fasongen bra. Jeg har gått endel med dem både på land og i vannet. Filtsålen viser ingen tegn til slitasje enda. Vaderene puster helt greit og det har ikke vært noe lekkasje i dem enda. Jeg tror det er et godt kjøp. Jeg husker ikke prisen på Vision sine, kameraten har det og har aldri hatt problem. Jeg tror det er godt kjøp også.
 5. Jeg ser det blir laget fler oliven enn brune her, så da går jeg for den brune varianten. Oppskriften kommer med flua.
 6. Jeg blir med på en nymfering jeg. Skal vi satse på en type, eller være helt åpne.
 7. Hei dere Jeg blir gjerne med på myggerunden. Kan ikke se at det er noen som lager myggepupper, så da kan jeg gjøre det. Jeg finner sikkert en bra oppskrift på denne siden. Det blir vel gjerne en i str 19 med sort kropp og CDCkvast på toppen.
×
×
 • Create New...