Gå til innhold

MrBig

Members
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Var en tur ute med flua i dag og jammen er det igang. Ikke det helt store resultatet, men det var mye klekking og mye fisk. En god del pen fisk også. Så mest ut som de tok klekkere men jeg fikk noen på fallskjerm.
  2. Leser mye her om Hallingdalselva og mye av det stemmer desverre. Men det skal sies at det faktisk har, i store deler av elva, blitt en betydelig større gjennomsnittstørrelse igjen. Jeg har fisket i Hallingdal siden jeg var en neve stor og iallfall området rundt Ål vil jeg påstå jeg kjenner godt. Jeg ser det nevnes sik i noen av innleggene her, og jeg har aldri hverken sett eller høst om sik som er fanget i elva her oppe, men derimot i noen vann like ved. Jeg fisker en god del om sommeren og får så og si hvert år fisk på over kiloen. Den største hittil på 1.9 på tørt. Det skal sies at den naturlige tilveksten er nesten for stor, så det blir mye småfisk også. Men som jeg pleier å si til fiskere som er innom hos meg, alle fisker har jo engang vært små. I år har jeg ikke fått fisket så mye enda, men har hatt fiskere på campingen min som har tatt fisk på over kiloen på tørt allerede. Satser på at det blir en bra sesong i år også. Det finnes også mange fler alternativer til Hallingdalselva i nærheten her. Både elver og vann med bra ørretbestand. Ta gjerne kontakt med meg via min hjemmeside www.hallingdalselva.net Kai.
  3. MrBig

    Hallingdalselva

    Har vært en del turen i elva i det siste og fått bra med fisk. Det blir nevnt om flere fine fisker i elva nå om dagen. Var en tur i går og fikk to på 600 og 850 gram. Ikke så dårlig det på en drøy time. En god del smått også, men det er på rett vei ser det ut som.
  4. MrBig

    Russerflue

    Er det noen som har en link til en bra oppskrift på den såkalte russerfluen?
  5. MrBig

    Hallingdalselva

    Vannstanden er bra i elva om dagen og det blir tatt mye fin fisk. Variert klekking med forskjellige døgnfluer og litt andre insekter. Har vært veldig bra fiske på flere strekninger i Ål siste uka. www.hallingdalselva.net
  6. MrBig

    Hallingdalselva

    Nå ser det ut til at det begynner å skje noe i Hallingdalselva. I helgen ble det tatt en god del fin fisk på flue. Den største jeg fikk høre om var 1.4kg. Det klekte forskjellige døgnfluer og andre insekter. Tempraturen i vannet var ca 13 grader.
  7. MrBig

    Hallingdalselva

    Joda jeg ser ironien i noen av innleggene. Men jeg må også da understreke at jeg ikke fisker i området rundt Gol, men holder meg til Ål. Kjempefine plasser både i elva og andre steder. Aldri opplevd køfiske på de stedene jeg fisker, selv om en til tider selvfølgelig møter andre fiskere. Jeg mente ikke mitt innlegg som noe kritikk mot noen innlegg, men at det er mulig å få en fin opplevelse i Hallingdal fortsatt.
  8. MrBig

    Hallingdalselva

    Fatter ikke at dere vite at det i Hallngdalselva bare var en stor fisk. Jeg skal love alle her at den elva er langt bedre enn de fleste tror. Jeg mener ikke at du kan gå hvor du vil å ta flere på mange kilo, men at det finnes mange fine plasser og masse flott fisk her som andre steder. Selv har jeg fisket her i snart 30 år, og jeg har sett nedgangen i elva men også oppgangen de siste 5 årene. Det har blitt tatt mere og mere flott ørret på mange steder de siste årene. At elva er vannskjøtt er jeg tildels enig i, men at den er elendig er jeg ikke enig i. Dessuten er det nå en plan som heter "Hallingdalselva 2003-2008" som skal ruste opp elva på flere måter. Både med kultivering og tilrettelegging. Planene er godt igang, og det synes for de som er godt kjent med elva. Så før dere sier for mye galt, ta en tur å prøv. Her som andre steder, må en treffe på riktig tid selvsagt, men treffer du så garanterer jeg en fin tur.
  9. MrBig

    Hallingdalselva

    Tidlig var det nok, og som du sier litt spredt. Vulgata er ikke den døgnflua du finner mest av i Hallingdalsleva. Også observert en del Leptophlebia Marginata de siste dagene, men også denne ganske spredt enda.
  10. MrBig

    Hallingdalselva

    Første Vulgataklekking i Hallingdalselva fant jeg i helgen. Litt kaldt i vannet enda så fisken var ikke av den ivrigste, men det var bra med vaking. Lekte meg litt med tørrfluer og fikk noen ørretter med fin størrelse til å ane interesse. Endelig så er det igang. www.hallingdalselva.net
  11. MrBig

    Hallingdalselva

    Om du tar turen til Hallingdal nå, så vil jeg anbefale deg å ta turen til Wangen Familiecamping eller se mere på www.hallingdalselva.net Jeg vet det er blitt litt fart i elva noen steder, og at det er tatt en del fisk på palmermygg og noen nymfer de siste dagene. Noen fiskegaranti er vanskelig,men mulighetene er der.
  12. MrBig

    Hallingdalselva

    Jeg kikket litt på sidene til The Norwegian Flyshop. Disse er ikke oppdatert på mange år når det gjelder kortpriser iallfall. Det er et par andre ting der som ikke stemmer også. Jeg skal se om jeg får lagt ut litt mere oppdatert info på min side snart.
  13. Jeg har kjøpt en del kroker gjennom ebay.com Har gode erfaringer med priser derfra. Kjøpte 100 stk mustad signature R30 for kr 60 inkl. frakt.
  14. Enda en som kansje virker fristende?
  15. Har igrunn flere steder som er meget bra, men liker meg veldig godt langs ei fjellelv. Med lett utstyr og fin fisk så blir opplevelsene ubeskrivelige. Denne elva er en av de.
×
×
  • Opprett ny...