Gå til innhold

Greven

Members
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Greven

  1. Har en sånn stang. Kjøpte den i fjor hvis det er enhånds du tenker på. Switchversjonen har jeg hatt også , men angrer som en bikkje på jeg solgte den utrolig glad i den stangen, en kjøremaskin. Lettkastet, god aksjon og egentlig litt myk til å være klasse syv. Du vil aldri angre på loop
  2. Hahaha. Det der må utvilsomt være det feteste jeg noen gang har sett.
  3. Er her noen som har erfaringer med vision sine cult-stenger eller switch-stengene? Syntes de ser nydelige ut, men hva hjelper det hvis kun duger til opptenningsved.
  4. Alright. Takk for respons. Da blir det sikkert anskaffelse til uken!! Men burde gått et sted hvor de selger denne for å kjenne litt på an..
  5. Hei og velkommen til forumet! Dette er en vanlig enhånds stangserie hvor du fint kan bruke ordinære WF snører og bruke vanlige overhodekast. Det er altså ingen grunn til å gjøre ting mer komplisert. Takk for det! Rent kastemessig, hvordan er disse stengene? Blir vel mye subjektive meninger, men det kan likevel gi en pekepinn. Kan jeg for eksempel bruke Guideline sitt coastal snøre til denne stangen, med samme vektklasse?
  6. Hallo, er ny i forumet her. Har lenge vurdert å gå til anskaffelse av Zpey Scandic sw #7 for bruk til sjøørretfiske. Er det noen av dere som har erfaringer eller har hørt noe om denne, eventuelt hvordan er den å kaste med? Kan man bruke wf snører på dem, eller kreves speyliner? Kan man kaste vanlige fluekast med dem, eller er de kun tilpasset speymetoder og underhånds? Takk for svar og beklager min uvitenhet.
×
×
  • Opprett ny...