Gå til innhold

Endre s

Members
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takker! Den første hunden er en breton tispe ja! Ingen av hundene er mine, så det er sagt, jeg har ikke hund selv. Turkompiser sine hunder dette. Morsomme å fotografere er de uansett!
  2. Det stemmer, Alaskan Malamute tispe! Pen hund ja, og utrolig godt lynne også! Endre
  3. Hei! Ble så mye hundesnakk her at jeg benytter anledningen til å legge ut noen hundebilder jeg også da!
  4. Heisann! Må legge inn et bidrag jeg også da. Heller ikke så fiskerelatert, men jeg tror ikke det blir så mange av dem nå på denne tiden for min del. Kaller dette "Solgløtt i mørketid", bilde fra Beiarn i Nordland.
  5. Hei! Dette er et objektiv som er godt i forhold til prisen, forutsatt at du får et bra eksemplar. Jeg hadde dette objektivet da jeg brukte Nikon for et par år siden, og jeg var godt fornøyd. Nå har jeg gått over til Canon og ville ha det samme objektivet for denne fatningen, men jeg har til nå prøvd to eksemplarer som ikke har vært gode. Det ene var helt ute og kjøre på venstre side av bildeflate, det andre var nesten like ille på høyre side. Konstaterer at jeg ikke er den eneste som har hatt problemer med kvalitetskontrollen til Sigma, da diverse forum er full av slike tilfeller. Personlig vil jeg si at dette er et godt objektiv, men kontroller at det er i orden når du får det. Er forresten veldig fornøyd med servicen til Sigma, fikk nytt objektiv med en gang ved retur. Skal prøve å gjøre dette en gang til før jeg gir opp i håp om at det neste er like bra som det jeg hadde. Hilsen Endre
  6. Endre s

    Vakkert

    Sant! Og dessuten, når sant skal sies så er det ganske deilig når det uler som værst i vind og snø ute å kunne sette seg ned med stikka, med et bilde av favorittkulpen på skjermen og noe brunt i glasset og bare kose seg med å binde noen imitasjoner til den kommende sesongen! Det er livskvalitet det også
  7. Det som egentlig er viktigst å se på når en kjøper speilrefleks er hvilke objektiver som er tilgjengelig for det kameraet du har tenkt å kjøpe. Et kamerahus er pr. idag langt mer forgjengelig enn optikk! God optikk har man i mange år, mens det nok ikke trenger å gå så lang tid før man begynner å kjenne kløe etter flere megapixler, raskere autofokus osv (såkalt techno-gadget kløe, har hatt noen anfall selv i alle fall).
  8. Endre s

    Vakkert

    Klart det! Men jeg er redd det er litt sent i år;-) Kanskje er det bra at sesongen er så kort i dette landet. Da setter man heller pris på de opplevelsene man får, og man kan gå og glede seg en hel vinter:-)
  9. Endre s

    Vakkert

    Vakkert folkens! Sitter her og legger siste hånden på hovedoppgaven min om dagen og det er ikke lett å konsentrere seg når en ser sånt! Må bidra med noen bilder av goelva mi jeg også da! Dette er ei lita perle som jeg fant tidlig i sommer. Sikkert flere som vet hvor den er men det er ikke så viktig. Fisken er ikke så uendelig stor her, men du ser den, og den ser deg hvis du ikke er veldig forsiktig! Åhh, hvorfor kan det ikke være midten av juni nå!!! Endre
  10. Hei! Jeg sliter litt med å klassifisere denne. Størrelsen er 10-12 mm (en aning større enn rhodaniene som klekte samtidig). Flua ble observert i Glomma ovenfor Elverum på tirsdag. Jeg har problemer med å finne passende alternativer av de med to haletråder, kan det være at den har mista den midterste haletråden? Hadde den hatt tre så ville jeg ha kalt den en lepto med mine begrensede kunnskaper om dette. Beklager den dårlige kvaliteten på bildet. Det ble tatt på to-tre meters hold med en middelmådig telelinse, og jeg kom ikke på hold for å studere flere av disse.
  11. Endre s

    Caenis

    Nordisk fiskeutstyr solgte i alle fall Capok i fjor, om de gjør det nå vet jeg ikke. Finner det ikke på nettsiden.
×
×
  • Opprett ny...