Gå til innhold

Juventino

Members
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Juventino

    Kastestiler

    Hvis man ikke ønsker eller finner den gratis på nett, har de fleste biblioteker den! Søk på nærmeste bibliotek og sjekk om de har den.
  2. Mørke forhold, mørke fluer. Jeg er veldig ensformig i mitt fiske og bruker som regel bare noen få forskjellige fluer om og om igjen. En svart Wolly Bugger er vel ikke til å ta feil av? Fisker bra, enkel å binde. Fisket i går og i dag på Jeløya, elendig.. Lavvann hele perioden og det har jeg aldri opplevd før. Noen som vet hva det kommer av? Pga. lavvannet som var, holdt sjøørreten seg veldig langt ut og viste seg sjeldent. Var en liten periode på lørdagsmorningen hvor noen fine på 1-2 kg rulla seg ganske nærme land, men ellers dødt! Får prøve igjen når tidevannet er til å stole på!
  3. Var en liten tur på Jeløya helgen for 2 uker siden å prøvde meg på sjøørreten der for første gang. Fredagen var det kraftig pålandsvind og håpløst. Lørdags morningen gikk jeg ned til stranda ved Nes Camping og prøvde i området der. Nydelig vær, men lite liv. Når klokka ble nærmere 11 strømmet det så mye folk til stranden at jeg trakk meg litt til venstre og observerte et vak bare noen meter ved siden av meg. Jeg la flua rett i vaket, men ingenting. Nytt kast 1 meter lenger ut og da tok den uten å nøle. Så fort at det var en sjøørret, men noe av det slappeste laget. Jeg fikk den raskt inn, men flua glapp ut av kjeften på den rett foran føttene mine. Da presterte sjøørreten å hjemme seg under en stein en halvmeter unna. Tok hånde inn å dro den ut og på land. 1,1-2 kg. Litt slank, men fin start på sesongen. Utenom det var det ikke tegn til fisk. Rosa reke med inspirasjon i fra Troms tar aldri feil!
×
×
  • Opprett ny...