Gå til innhold

abelsnes

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

29 Excellent

Nylige profilbesøk

1 001 profilvisninger
  1. Takk for gode tips. Her var det mye informasjon å sette seg inn i. Bare å glede seg til våren nå
  2. Er vel det det heter ja. Hadde vært artig å prøv
  3. Hei Har tenkt å prøve litt nymfe fiske kommende sesong. Og i denne sammenheng er jeg på utkikk etter en indikator tippet. Men finner ingen butikker som selger slikt. Noen som vet hvor jeg kan få tak i et slikt produkt?
  4. Tur til Karlsøya i solskinnet. Var 8 røde og ikke så mye vind. Helt nydelige forhold. Fisket sør på søndre Karlsøy. Fikk raskt kontakt med fisk. Fikk en blank på ca 1 kg og 3 litt mindre brune i løpet av en time. Fikk på vaskebjørn og klympen. Tok en tur til Hankø sundet på ettermiddagen. Håpet å finne litt vakende fisk. Ingen vak men var i kontakt med flere fisker. Alt i alt en kjempe dag!
  5. Hei folkens Hørte et rykte om at det skal komme en ny stang fra Artic silver. En stang tiltenkt sjøfiske i klasse 7. Noen som vet noe om dette?
  6. abelsnes

    Jeløya

    Ikke mye aktivitet her... Jeg var ute en tur i strålende solskinn ved Alby idag. Fikk en fin SØ på første kastet. Fisken var blank og fin og tok på klympen. Kjente ikke noe etter dette. Mye nyskjerrige turgåere og vår i lufta. Andre som har vært ute i det siste?
  7. Noen som får noe om dagen? Jeg var ute på igår. Fisket ved Hankø, Jeløya(Kongshavn) og ved Kulpe uten så mye som et lugg.
  8. Endelig en dag med fiske igjen i morgen. Skal fiske i Østfold, men er ikke sikker på hvor det er best på denne tiden. Vurderer Hvaler, men tenker kanskje at jeg må lengre inn. Noen som har noen gode forslag?
  9. Takk for svar. Skal innom Jarle &B i morgen å se
  10. abelsnes

    Spey nakker!

    Hvor får folk tak i dette? Er på utkikk etter grizzley og salmon pink. Finner ikke no sted...
  11. var ved Karlsøya igår. Fikk to små like ved land. Fikk dem på fastint. og vaskebjørn
  12. Spennende. Kan vel snart begynne å fiske på dagtid da.
  13. Ønsker å bytte min Fario 8,6 klasse 5 i en klasse 7 stang til sjøørretfiske. Stanga er brukt 5 ganger og fremstår som ny. Har også et Presentation snøre og en lawson snelle som kan følge med.
  14. Var også på søndre Karlsøy. Ytterst. Fikk tre på kutling. Største på 1.8 kg ble med hjem
  15. Eivind Berulfsen produserer bra med filmer om dagen. Så trenger du litt motivasjon så ta en titt på youtube
×
×
  • Opprett ny...