Jump to content

Scott90

Members
 • Posts

  51
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1473 profile views
 1. Blir fort rundt 10k for den pakken der. Kan selvfølgelig diskuteres, men det er fullpris ca 13000 (inkluderer også SA Mastery Trout)
 2. Takk for svar. Gikk opp et lys for meg at jeg ikke får bruk for en sånn stang allikavel.
 3. Kjøpt sommeren 2019. Brukt to ganger. Lufter salg grunnet sliter med å finne tid til å bruke den. Fortjener å bli brukt mer.
 4. Ønsker å kjøpe en glassfiberstang til lett fiske
 5. Selges rimelig. Kjøpt tidligere i sommer. Brukt på 2 turer. Overflødige utstyr som vanlig.
 6. Istedenfor å lage ny tråd, så spør jeg i denne. Skal man tilpasse fortomslengden etter lengden på stangen? Bruker ofte 10-12 fots fortom på en 9 fots stang. Har nå en lettere 8 fot, men bruker samme lengde på fortom. Legger merke til nå at den er vanskeligere å få rettet ut i kastet. Er det dårlig kasteteknikk? Vil det bli bedre med kortere fortom?
 7. Det sto et par ørreter å slukte i seg insekter nesten helt inntil elvebredden på en elv på Østlandet. Elvebredden var høy og tett med vegetasjon, så jeg måtte velge om jeg skulle kaste ovenfra eller nedsiden. Jeg valgte nedsiden. Jeg listet meg inntil å serverte fluer på vaket, men da forflyttet vaket seg oppover elven. Jeg forsøkte så motsatt taktikk, men grunnet elvebreddens tette buskas klarte jeg ikke å nå frem. Dette er vel et spørsmål om fikseteknikk. Har det noe å si? Føler jeg blir litt aggressiv hvis jeg slenger snøret over fisken bakfra.
 8. Hei! Ønsker å kjøpe snelle til min 844 stang. Helst sort.
 9. Hei! Selges. Meget lite brukt. Kan telle på en hånd antall ganger den er kastet med. Tenker rundt 1000kr for stangen. Danielsson Nymph Wide 1200kr Guideline Fario snøret WF3 350kr Guideline 4cast 250kr Selges helst samlet. Interessert i bytter. Leter etter en lekker snelle for klasse 4 med fin lyd
 10. Selges. Brukes ikke. Pakken kan byttes i en fin #4-snelle.
 11. Regnet ut av 8500,- er full pris på bakken. Så litt over 50% avslag blir det 4000,- jeg ser etter. Er også interessert i bytter. Da en tørrfluestang klasse 3-4-5, eller en snelle til tohånds, 9-10-11.
 12. Hei. Scott S4 9’8 fot klasse 7 er en sjelden stang. Spesiallaget stang fra Scott med navnet «nymph special». Laget for store nymferigger på vestkysten av USA. Alt avhenger av linen, så passer den meget godt her hjemme også både for spey i lakseelv og for overhodekast etter sjøørret. Den spesielle lengden gjør den meget allsidig. Selges også med Lamson Waterworks Liquid snelle med to ekstra spoler. Hvor jeg har SA Atlantic Salmon SH 22g skyteklump H/I/S1 og en SA GPX #7. Altså, klar for å dra ut å fiske.
 13. Hei! Mine to snører til de respektive stengene begynner å bli litt slitte, ca 3 år gamle. Så jeg ser etter nye. Per nå har jeg Fario på Fario og 4Cast på S4. Fisker kun tørt, henholdsvis for forskjellig fiske/forhold for stengene. Noen som har noen gode tips til nye snører? Åpent for det meste. Er en helt medium teknisk kaster. Takk
×
×
 • Create New...