Gå til innhold

Dan Steffen

Members
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

21 Excellent

Profile Information

  • Interests
    Fluefiske, Foto, data og bil.

Nylige profilbesøk

682 profilvisninger
  1. Japp:) Det har jeg kjøpt:) Men veldig greit at du har prøvd det, og at nettet ikke har tatt skade av det:) Da får vi se hvordan det blir:)
  2. Lurer mest på hvordan magneten blir festet i håvbøylen? Hvordan stripsen sitter. Om det bare er stripset rundt nettet, eller under nettet.
  3. Jeg skjønner at det er mest normalt og bruke festet som er i håndtaket på håven. Men, jeg liker at nettet ligger litt bedre beskyttet når håven blir festet med håndtaket nedover mot bakken. Og det er vel ikke så dumt vil jeg tro:)
  4. Men fester du stripsen rundt selve nettet? Har du bilde av slik du har gjort det?
  5. Hei.. Kjøpte meg nylig en McLean håv, og Loon magnet. Jeg kommer til og feste magneten i motsatt ende av håndtaket på håven. Jeg har skjønt at folk fester magneten med strips rundt splitt ringen som magneten henger på. Men jeg er redd for at nettet kommer til og bli veldig fort slitt når stripsen gnager på nettet. Er det noen som har forslag? Gjerne bilder for å se hvordan dere har festet magneten på håven:) På forhånd takk:)
  6. Ikke kjøpt noe idag. Men forrige Mandag så var jeg å fatter'n inne hos Jarle og Bjørnar fluefiske å kjøpte litt diverse:) På meg så ble det: Ny Simms G3 vadebukse, Simms G3 vadesko, McLean håv, og magnet til håv/jakke:) Jeg må også skryte av servicen Inne der. Den var helt enestående, og jeg kommer til og handle mer av han:)
  7. Slenger meg på jeg også. Godt nyttår alle sammen
  8. Er jo veldig greit og gjøre det på den måten også Da får du akkurat det du vil ha, om du plukker det ut selv:) Så slik sett er det fint:) Så du kan anbefale Patagonia fleece regner jeg med da?
  9. Hehe. Det er sant:) Når man er såpass kresen så er det greit og overlate det til seg selv. Det skjønner jeg:) Godt og høre at førjulsgavene var bra da:) Siden jeg hadde en Evotec snelle, så var det greit og kjøre på med en ekstra spole til:) Og det var jeg glad for at jeg fikk:) Fet backing var det også fra Scierra, rosa og blå Skal bruke Evotec 100 line på den spolen:)
  10. Hei. Enkelt og greit. Fikk dere noe av det dere ønsket dere i julegaver? Jeg fikk i alle fall en knall julegave av mutter'n og fatter'n Hadde sagt at jeg skulle hatt en ekstra spole på den nye Evotec snella mi. Å som dere ser på bilde her, så fikk jeg det Sammen med ny backing og en senekutter Veldig fornøyd jeg i alle fall:) Fikk også mye annet fint. Men kun det som var fiskerelevant Fortsatt God Jul alle sammen:)
  11. Skjønner:) Bare og si ifra om du har lyst til og gi bort en McLean håv til meg hehe McLean virker værtfall som en veldig fin håv, det skal være sikkert:) Veldig kjekt at de har innebygd vekt:) Har en sølvkroken håv nå, som jeg har brukt i mange år. Men den begynner å bli ganske 'ferdig' Så det er på høy tid med ny håv iallefall:)
  12. Hva slags håv bruker du, André? Jeg har egentlig bestemt meg for at det blir en McLean, men om noen har gode andre forslag så tar jeg imot det:)
  13. Jeg og fatter'n hjemme igjen fra fisking:) Ble en tur i Lågen ved Tretten i gudbrandsdalen i dag. Ingen storfangst, men en del harr og 3 ørretpinner. Største på ca 200g bare. Men, det var en fin tur likevel:) Ble et bilde da. Stor og brei elv, men likevel fint og kaste med 1 hånds fluestang
  14. Men hvordan er mesh nettene som er på MCLean håvene da? Er det ikke noe særlig det da eller?
  15. Sett på noen som er veldig finmaska. Som ser veldig fine ut. Men det er kanskje ikke noe særlig da. Blir nok en McLean på håv meg etterhvert. Selvom trehåv ser mye bedre ut. Dette er ikke noe som haster, ettersom jeg ikke skal ha det før til sesongen igjen:)
×
×
  • Opprett ny...