Gå til innhold

Sperlin

Members
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. I forfjor parkerte jeg bilen ved lysløypa i Ørje, nesten i Ørje sentrum. Derfra gikk jeg en sti som endte med nordenden av Frønessjøen (den største sjøen i fjella) Den er forresten grei å fiske i den og, men vest for Frønessjøen gikk jeg forbi 3-4 små vann. De så veldig lovende ut, fikk noe fisk men ikke av noe størrelse. Ganske mange muligheter der. Var bra med vak og aktivitet.
  2. Jeg fikk en pm av den som kalte seg ks og den som kalte seg palmer. Tenkte jeg skulle svare dem, er litt trå se.. ,men nå vet jeg ikke hvem som kaller seg hva lenger her Fint hvis dere opplyser meg... hilsen en forvirret Sperlin
  3. Det er meldt noe kaldere, men jeg så maur med vinger på vannet i Trøgstad forrige helg, så nå må en bare følge med, vil ikke gå glipp av det. Vi så Vespertina i fjor, og fikk fisk på det, eller var det Marginata... ikke husker jeg men myrdøgnflue var det. Skal ut en tur i morra for å sjekke forholdene, men i dag er det for mye vind for meg. Hadde det roa seg mot kvelden kunne det kanskje vært lurt å ta seg en tur. På onsdagen var det nemlig slik at vinden hadde stått på hele dagen, og i den enden av vannet hvor det hadde vært pålandsvind, vaka det merkbart mer enn i andre enden, så det var nok ryddefisk på pletten.
  4. Godt at det endelig er igang. Fine bilder begge 2.
  5. Det var ikke stor klaringen på bilen din der Palmer . Flott med rapport. Skjer det noe brått i fjella skal vi få formidla det så fort som mulig .
  6. Sperlin

    Hvalersystemet

    De er absolutt ganske bra de altså!! Var mye is på innsiden av bomstasjonen forrige helgt, men ellers var det veldig mye åpent.
  7. Sperlin

    Hvalersystemet

    Bra vær på Hvaler i dag, det medførte mange fiskere, pleier å få være der alene i ruskevær. Vi var litt sent ute og fikk ikke de vanlige "plassene" Prøve å fiske sør for bomstasjonen, men det var dårlig med napp... Det har minska mye på is og snø. Fikk litt vårfølelse.
  8. Da virker det lovende, noen rykter skal ha det til at det er meldt drittvær i morra. da minsker det nok godt på isen.
  9. Nei gjorde ikke det. Trodde et sekund at jeg så det, men det var fiskekompisen min som slo snøret nedi. Blir vel et nytt forsøk til helga. Bor i Indre Østfold, så det blir litt langt å kjøre på hverdagene. Hvis du er fra Moss så hadde det vært fint å få høre når det blir isfritt ved land Sperlin
  10. Da er jeg tilbake fra en tur med dårlig vær, og kun 2 timers fiske. vi var ved Kulpe, og der lå det fortsatt litt is, men var mulig å fiske fra land. Siden det ikke var lange strekket som var isfritt langs land, dro vi til roklubben for å titte, men der var det ikke blitt noe mindre is siden fredag tenker jeg. Bildet er fra roklubben,
  11. Tenkt meg en tur til Kambo i morgen, ¨skal blåse litt mindre der enn på Hvaler. Noen som vet hvor mye is det er der?
  12. Sperlin

    Hvalersystemet

    Hvaler på lørdag Fortsatt endel is, men mindre enn forrige uke. Har nok blitt bedre.
  13. I mangel på gode fiskeforhold, har jeg ihvertfall fått fresha opp www.fjella.com litt til sesongstart. Vi har desverre litt dårlig plass på servern til bilder, men kan ihvertfall skrive til krampa tar oss
  14. I fjor var vi egentlig relativt tidlig igang i fjella, men med nesten en halvmeter snø og dertil is, tror jeg at det blir noe senere i år Men den som venter på noe godt... Satser på at det blir topp i slutten av april og i hele mai!
  15. Jeg fisket på Hvaler i dag. Mye is og lite bra.
×
×
  • Opprett ny...