Jump to content

larsct

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. Denne funker fjell: 40 % Deet, men ingen negative effekter på hud eller klær. Har også en 100 Max repellent som er 98,11% Deet. Har strengt tatt bare brukt den en gang. Kun på klær.
 2. Tenkte ikke nødvendigvis på vekta, men la merke til at butten la seg inntil armen ved overkast. Edit: Derfor bør det vel kanskje være en fordel ved eventuell storfisk også, man får ikke ubalansering der heller. Setter stor pris på hjelp. Er temmelig ny i dette.
 3. Kan det at stanga blir lett i bunn bli utjevnet med en fighting butt?
 4. Mulig du er inne på noe der. Kanskje jeg burde gå for en Liquid 3.5 selv, for å få på litt ekstra backing for stor sjøørreten som jeg får i år. Jeg er ikke dreven nok til å kjenne at den blir for lett i bunn, kan ikke ha noe med vane å gjøre da? :-p Aner ikke hvordan jeg reagerer med at noe stort biter på ei flue, mulig jeg kaster heile dritten utti. Eivind; kjøp snella og kom med erfaringer a. :-)
 5. Hakket billigere her virker det som: . Jeg har bestemt meg for CRS #5. Jeg fikk kun tafset på den på Gero-messa. Har dessverre ikke baller til å stå å prøvekaste rundt de som kan sitte på rævva, er blind på begge øya og har musearm, og fortsatt kan presenterer flua bedre enn meg. Jeg tenkte dog at den nye Fario-lina ville være akt
 6. Samme pakke får du på Skittfiske - til samme pris. Jeg har min Lamson Liquid 2 på en #7 - det vil si #5-6 (ledig spole, derfor ble den tenkt til #7ern). Du sier ubalansert, på hvilken måte da? Jeg har ikke mye backing på, 65-70 meter tenker jeg - redd for å få problemer med overflødig med line så jeg mister all kontroll. Dette er sammen med en GL Coastal line. Jeg har kun foretatt noen testkast med dette oppsettet, og det fungerer fint å kaste, men jeg har ikke testet i vind og ikke minst med fisk...
 7. Heisann, Ut i fra de første kastene med den; ja, jeg er fornøyd. Lett og treffsikker, selv for en nybegynner. Nå var det ikke akkurat kraftig vind, var vel rundt 3ms vind. Fikk derfor ikke testet hvordan den er når det blåser som det kan gjøre på kysten, men jeg antar denne stanga gjør det bra. Testet flue i størrelse 6 og 8, og det var ingen problem med å kaste dem. Likte også aksjonen, var kanskje litt raskere enn jeg trodde, men det var ikke negativt.Fighting butt var også en positiv overraskelse. Som sagt er jeg nybegynner så sånn sett har jeg ikke godt nok grunnlag for hva som jeg
 8. Har en kompis som kjøpte seg EXP4 #7 forrige uke. Han skal bruke den til sjøørret. Han ble anbefalt denne på Villmarksbutikken. Virket som en stang med god kvalitet tross prisen.
 9. Hei, Noen med erfaring fra Greys XF2 fluestenger, og kanskje Salt? Kvalitet på konstruksjon? Aksjon? Har bestilt 9' #7 for den som lurer.
×
×
 • Create New...