Gå til innhold

David S

Members
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral
  1. David S

    Å se rødt

    "men han må selvfølgelig høre med de to brødrene sine siden de eier 1/3" Hah! Folk ass...
  2. Veldig fin kniv! Ser ut som en håndlaget puukko (finsk stil), mest sansynlig karbonstål som er lett å få skarpt men trenger litt ekstra påpass mht. rust i forhold til norske kniver som ofte er i rustfritt stål. Eggprofil er noe man ofte ikke tenker over med kniver. Din er det man kaller "scandi grind" som er på de fleste kniver fra norske produsenter som feks. Helle. Hvis du ser på amerikanske kniver er det sjeldent de har den type sliping, men heller en "secondary edge" el.
  3. Det jeg tenker. Nå har jeg begynt å bruke stanga så gidder ikke styre med å sende den inn osv. Isen har jo gått i østmarka! Lukta går sikkert bort etterhvert.
  4. Diesel ja! Har jobba mange somre nedpå farfars bunkringsbrygge så den lukta kjenner jeg igjen. Tenker at det kan være noe søl eller noe som har oppstått under frakt. Nå har jeg hatt stanga ute og lufta seg i mange dager og det lukter fremdeles. Skal prøve med såpe. Selve lukta gjør meg ingenting, men den smitter over på henda mine som igjen tar på lina og fluene. Derfor jeg vurderer å reklamere. Forøvring er jeg veldig fornøyd med stanga som jeg fikk for 599,-
  5. Gikk opp til øyungen i går i god tro. Burde ha sjekka litt først for der var det islagt. Var noen meter råk på nordsiden men så ingen aktivitet. Lite mygg, men så noen svære svarte steinfluer og noen små brune vårfuer.
  6. Kjøpte meg nettopp ei guideline exp4 #5 som første stang siden jeg la opp fluefiske som 16åring. Når jeg tok av plastikken på håndtaket stinka det av diesel! (ihvertfall ettellerannet petroliumsprodukt) Er det normalt? Vet at det er ei billigstang og produsert i kina, men synes det er litt uggent med den stanken. Har prøvd å skylle i vann. Bør jeg reklamere?
×
×
  • Opprett ny...