Jump to content

Mortenhann

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

932 profile views
 1. Hadde det gamle fario snøret som funket ok, også har jeg SA mastery vpt nå som jeg ikke likte noe særlig.. har også prøvd guideline bullet som var verst. Usikker på hva jeg liker selv av vekt og lenge på klump.. ikke satt meg så mye inn i det desverre.
 2. Hei, har hatt crs i noen år nå å prøvd litt diverse liner, men ikke funnet riktig Line enda.. noen som har forslag til nye liner jeg kan prøve?
 3. Hei, jeg og noen kompiser skal på en liten fisketur i morgen. Har noen av dere tips til noen elver/vann for ørretfiske rundt buskerud området?
 4. Er du noe kjent i Glomma rundt Rena område da?
 5. Hei, er i Rena nå og er ikke kjent i det heletatt. er ikke veldig flink med fluestanga enda og lurer på om dere har noen tips til steder i elva det er bra fiske
 6. Hei, jeg har nå fluefisket i 3 sesonger og vurderer ny stang. Har ikke veldig god peiling på stenger enda og har hatt Guideline Kispiox stang. Har dere noen forslag til en stang for rundt 2-5 tusen? Skal ha vektklasse #5, fisker bare ørret
 7. Bor rett ved ett vann som kalles fiskumvannet. Pleier og fiske her noen ganger, bare fisket med spinnere og sluk. De gjeddene jeg har fått er vell på rundt 1-5kg men har sett en 9kg her.
 8. Hei, takk for bra svar:) Tror jeg går for denne pakken til å starte med. Burde jeg gå for størrelse 5 som er ørret eller kombi? Jeg skal fiske mest ørret men litt gjedde og abbor/tryte også.
 9. Hei, jeg vil starte med fluefiske og har kommet over denne http://www.salarsport.no/produkt/stangsnelle-kombinasjoner/fluefiske-kombinasjoner/guideline-kispiox-kampanje Jeg lurer på om dette er en bra pakke for en helt fersk nybegynner? Jeg har fisket masse med vanlige fiskestenger men aldri fluefiske. Jeg fisker mest ørret i elver.
×
×
 • Create New...