Jump to content

Mortenhann

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Mortenhann

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

615 profile views
 1. Mortenhann

  Fiskested

  Hei, jeg og noen kompiser skal på en liten fisketur i morgen. Har noen av dere tips til noen elver/vann for ørretfiske rundt buskerud området?
 2. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 0/100 Min tid 57 sekunder  
 3. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 0/100 Min tid 20 sekunder  
 4. Er du noe kjent i Glomma rundt Rena område da?
 5. Mortenhann

  Renaelva

  Hei, er i Rena nå og er ikke kjent i det heletatt. er ikke veldig flink med fluestanga enda og lurer på om dere har noen tips til steder i elva det er bra fiske
 6. Hei, jeg har nå fluefisket i 3 sesonger og vurderer ny stang. Har ikke veldig god peiling på stenger enda og har hatt Guideline Kispiox stang. Har dere noen forslag til en stang for rundt 2-5 tusen? Skal ha vektklasse #5, fisker bare ørret
 7. Bor rett ved ett vann som kalles fiskumvannet. Pleier og fiske her noen ganger, bare fisket med spinnere og sluk. De gjeddene jeg har fått er vell på rundt 1-5kg men har sett en 9kg her.
 8. Hei, takk for bra svar:) Tror jeg går for denne pakken til å starte med. Burde jeg gå for størrelse 5 som er ørret eller kombi? Jeg skal fiske mest ørret men litt gjedde og abbor/tryte også.
 9. Hei, jeg vil starte med fluefiske og har kommet over denne Jeg lurer på om dette er en bra pakke for en helt fersk nybegynner? Jeg har fisket masse med vanlige fiskestenger men aldri fluefiske. Jeg fisker mest ørret i elver.
×
×
 • Create New...