Gå til innhold

EAH

Members
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.fluefiskeutsalget.net
  1. Snakket med conceptsports i dag, å de er vel ikke akkurat ute av bransjen. Og de nye korkersmodellene er like om hjørnet
  2. EAH

    vader

    Det er vel ikke bare Simms og Patagonia som bruker Gore-Tex. Cloudweil bruker også GT i sin vadere. Cloudweil må vel og kunne sies å være vadere av aller ypperste kvalitet.
  3. http://www.flyh2o.com/ Denne overgår det meste med hensyn til kvalitet på fluene. Men det er nå slik at kvalitet koster!!
  4. Mulig jeg tar inn noen Stobefly bindebager i løpet av våren.
  5. EAH

    Cdc

    Har nettopp fått inn CdC fra Eikre-fly (Hends), nå har jeg sett mye rar kvlitet på CdC, men makan til så god kvalitet som på disse skal du jammen meg lete lenge etter.
  6. EAH

    Fortomsmateriale

    Når det gjelder ferdig taperte fortommer så skal jeg med god samvittighet anbefale de fra Foxtail da disse har en emballasje som gjør at forringingen av disse blir svært lav. Og av en eller annen merkelig grunn så er det bare disse som bruker denne typen innpakning. Noe som med stor sikkerhet skyldes utseende og dets salgsfremmende effekt.
  7. EAH

    CdC

    Takker for et opplklarende svar , det var til stor nytte for meg. Vedrørende Benecchi så er det vel AF som fører dette merket så det kan vel med sto sannsynlighet bli vanskelig for meg å få importere produkt fra dem. Har du Rune kanskje fått kjøpe direkte fra dem? I så fall skulle vel muligheten være tilstede for meg også å få importere fra dem.
  8. EAH

    CdC

    Et lite spørsmål. Jeg driver i dag en nettbutikk med utstyr for fluefiske og fluebinding. Har i den senere tid undersøkt en del rundt CdC. Har da kommet frem til at CdC fra Marc Petitjean er det som ser ut til å være det "beste" til en "folkelig" pris. Ønsker innspill på om det er noen som har prøvd andre typer som er bra. At jeg spør her er enkelt og greit for å kunne få klarhet i hvilke merker som er bra og dårlig når det gjelder CdC.
×
×
  • Opprett ny...