Gå til innhold

slate

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Drar torsdag til Dokka. Håper på å få fisket litt fra torsdag- lørdag, men trenger sårt tips om vann jeg kan oppsøke. Er det mye abbor i fjellområdene rundt her? Blir svært takknemlig om jeg får et tips
  2. Hei! Noen som har fisket i disse traktene, og kan anbefale noen ålreite fiskeplasser? Har planer om å leie en hytte til faren min i 60 års gave muligens ved akksjøen og lurer på om noen har vært her eller kan anbefale noen andre plasser i nærheten.
  3. Fisket du oppe ved Ål eller? Baetis klekking hovedsakelig da?
  4. Noen som har fisket i hallingdalselva ennå?
  5. Du er ikke alene i verden om å savne "gamle elva". Sørgelig og høre, men desverre sant :'(
  6. Har bindet opp en del klekkere. Synes dine så spennende ut, så de skal testes i hallingdal!
  7. Fine bilder. Legg ut flere bilder av deres beste mygginitasjoner!
  8. Hva er deres favoritt myggfluer på våren?
  9. Andre godfilmer... G.I. JANE, Gangs In New York, Bård og Lars på Fisketur og sist men ikke minst, min favoritt. The Shawshank Redemption ( frihetens regn ) 1994 med Tim Robbins og Morgan Freeman, 7 oscar for bl.a. beste film, manus, hovedrolle, musikk og foto. Basert på sann historie. Denne må sees :)
  10. Hei! Har akkurat kommet hjem fra valdres nå! Mye fin fisk der, men elva var noe større en normalt. Snakket med mange fiskere der som hadde gitt opp, men ikke så rart når alle fisket " oppå" hverandre. Fikk ihvertfall 8 fisk. Den største 1,4 kg resten mellom 250- 500 g. Reiser oppover mot Tisleiafjorden i morgen igjen for å prøve på ny!
  11. slate

    Hallingdal

    hei! Tok min første forrige helg jeg også. Deilig å få senket skuldrene som Lenth sier... Skal du fiske te helgen da helgev?
  12. Fisker ikke ofte på gjedda, Viggo. Liker meg på fjellet jeg! Kaffe, sukelade, snus og vakende fisk er det masse godt i! Noen som har prøvd fisken ennå i hallingdal??
  13. Er det mange som fisker etter gjedda i disse tider? Hvordan er det me bettet på den nå sånn generelt i en delvis isfri elv? Er den treg hvordan skal jeg legge opp strategien? Noen me tips?
  14. Noen som har fisket noe i vassfaret det siste året??
×
×
  • Opprett ny...