Jump to content

aJens1

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Har ikke lagt opp reiserute enda, så det kan absolutt være en plass å kjøre innom
 2. Ja det kan være en idé Turen starter den 7. juni
 3. Trengte ikke lang betenkningstid da jeg fikk spørsmål om å frakte en bil fra utkanten av Tromsø til Østfold. Planen er å bruke en uke på denne turen, men det store spørsmålet er hvor skal jeg fiske?? Mye av overnattingen på denne turen kommer til å bli utendørs. En uke går fort og ønsker å utnytte tiden best mulig, få lagt unna noen mil på formiddagen og fiske ettermiddag/kveld, eventuelt et par dager på samme plass om fiske er veldig bra. Jeg har ikke noe i mot å gå litt for å komme til det riktige vannet/elven men i og med at jeg ønsker å kjøre på formiddagen er det en stor fordel at de
 4. Jeg har ingen erfaring med C&F men kjøpte Petitjean sin her om dagen, testet den for første gang i går. Meget fornøyd, god presisjon, lett og bruke - tommel opp fra meg.
 5. Jeg kunne tenkt meg en bindestikke som enkelt kan ta med når jeg er ute og reiser. Jeg bruker i dag en Dyna-King Trekker hjemme, men det blir litt mye å dra med seg på tur. Tenkte da at kanskje har noen gamle stikker liggende hjemme å slenge? Ser for meg at en stikke med c-camp for å få ned vekt og aller helst med rotasjon. Ikke tenkt noe på pris, men så billig som mulig da dette blir en stikke nr. 2 som trolig ikke blir brukt så alt for mye.
×
×
 • Create New...