Jump to content

Labbe

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Labbe

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Fornavn
  Lars
 • Etternavn
  Kvalvik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Guideline fario 46 lw (helst bronse) ønskes kjøpt
 2. Labbe

  Fluer

  Ja jeg synes hjemmesiden der er veldig enkel og med veldig dårlige bilder. Det du sier med passion for håndarbeid kunne jeg ikke vært mere enig i, og ja det ligger masse bra saker fra privatpersoner på Finn.no. Men det den hjemmesiden skal ha, synes jeg, er at de har satt sammen en grunnpakke for elv, stille vann, høyfjell osv og at det står beskrevet ganske greit under fluene hva de skal imitere, noe jeg syns er litt vanskelig å se til tider:) men vi slår ett slag for bærekraftighet og kvalitet
 3. Labbe

  Fluer

  Hehe ja bra det kom noe godt ut av det! Det jeg tenker er at hvis jeg er på fjellet og har med ett sett derifra, så vil jeg ikke gå tom for fluer pga at de ramler fra hverandre. Så da er det vel bare å legge i de ekstra kronene for å være sikker:)
 4. Labbe

  Fluer

  Noen som har prøvd fluene fra fluefiske-butikken.no og kan si noe om kvaliteten i og med at de er relativt mye billigere enn mange andre plasser? Eventuelle erfaringer mottas med takk:)
 5. Ble det noe av denne artikkelsamlingen?:)
 6. Ja dette er jo en hel verden å sette seg inn i, men som du sier Rolv så må vel det meste bare testes ut for å skjønne! Men det er alltids kjekt å lese andres meninger da jeg stort sett holder på alene:) takker for svar!
 7. Hei! Jeg kjøper ferdige tapert fortom og ble introdusert for tippet ring i fjor sommer. Ble anbefalt å kjøpe tapert fortom for så å knyte på ring og deretter spiss på x antall cm. Men det jeg ikke skjønner er hvorfor man må ha tapert fortom før ring? Er det for at det slår bedre over?
×
×
 • Create New...