Jump to content

Labbe

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Labbe

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sjøørreten går vel ganske lagt opp der også? Kanskje vanskelig å lure på ei tørrflue men, gå inn å se på veig sin siste episode på YouTube den er veldig inspirerende!
 2. Det hadde vært kult!
 3. Ja som sagt over her så har folk forskjellig syn på hva de mener er optimalt. Slik du sier om klekkere har jeg ikke tenkt på før, fin den! Har jo pr dags dato ett godt utvalg i farger og størrelser, så vil si at det er godt dekt til nye situasjoner:) mye av de er hentet fra deg! de artiklene her inne om fiske i de forskjellig type vann og bunn er jo veldig kjekke! Kanskje lage noen for elv også?😁
 4. Håper vi aldri finner det ut nei😁 artig å se hvordan folk har forskjellig tilnærming og nerdenivå som fruen kaller det!
 5. Da jeg startet med tørrfluefiske hadde jeg veldig anstrengt forhold til døgnfluer og det påfølgende fisket. I filmer og i blader blir jo disse frontet som Guds gave til tørrfluefiskeren noe som også gjorde meg mer frustrert. Jeg slet med å identifisere dem ved elva, lære latinske ord og finne riktig størrelser. Men etter noen år startet jeg å binde selv, og ble tipset av en god fluefisker om å ha fokuset på brun og olivengrønne fluer i ulike størrelser. Dette hjalp meg voldsomt da jeg slapp å tenke på å identifisere dem på micronivå før jeg fikk satt på en flue, og gjorde døgnfluefiske til en
 6. Om noen har en simms hip pack de tenker å selge så hyl ut 👌🏽
 7. Labbe

  Vadesko

  Noen som har noen anbefalinger til noen gode vadesko som også funker å traske litt i?
 8. Labbe

  Fluebindesett

  Ja riktig. Vært i prat med flere forhandlere som sier det lønner seg å gå opp en prisklasse eller to. Takker for svar
 9. Hei! Er det noen med erfaringer med disse settene? Er ute etter å ikke måtte kjøpe meg ny bindestikke neste år fordi den ikke holder:)
 10. Labbe

  9 ft 5

  nå bruker jeg Guideline til stort sett alt av stenger,sneller og liner og brukte fario elite i fjor. Vurderer å prøve 4 cast på 5ern og control 3.0 på 3ern i år, da jeg ikke er helt komfortabel med den gule lina som på fario, sært nok. Veldig lyst på fario nt8 og 10 ft #8 til neste år, men man får se om man har vært snill gutt til jul.
 11. Labbe

  9 ft 5

  nei det er ett problem at man ikke får prøvd nok før man kjøper! blir mye kjøp og salg etterhvert
 12. Labbe

  9 ft 5

  sant nok:) har en litt eldre fario classic som 5 er pr i dag, men synes det føltes mye bedre med en gang jeg fikk prøvd ett 6er snøre. Har du noen anbefalinger til annen stang? fario crs eller fario nt8?
 13. Labbe

  9 ft 5

  heisann! jeg har merket at jeg gjerne vil gå opp en snøreklasse på 5erstanga men usikker på om ett 6 snøre blir for plaskete og tungt til tørrfluer, alternativet er å kjøpe ei 4 stang og gå opp til 5 snøre. Noen erfaringer rundt dette?
 14. Ja muligens men hsr prøvd forskjellige mygg klekkere også, ikke palmer da
 15. Nei har ikke det, har ikke heller:/
×
×
 • Create New...