Jump to content

Labbe

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Labbe

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Fornavn
  Lars
 • Etternavn
  Kvalvik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Labbe

  Flere stenger

  Ja riktig. Jeg har prøvd lite liner så det er greit med litt input. Er jo så mye å velge i at man kan bli gærn!
 2. Labbe

  Flere stenger

  Hva tenker du angående oppsett på flueline og fortom til slikt fiske? Flyteline med synkefortom, slow int ? Kjøper du flere spoler til snella ?
 3. Labbe

  Flere stenger

  Ja for det er der jeg sikkert har bomma litt i fjor når jeg har ett helt vanlig wf flyt snøre. Med en gang jeg satte på noe som var tyngre enn tørt sleit jeg fryktelig, og med vind i tillegg da så.. men hvis jeg har forstått det riktig så trenger det nødvendighvis å være størrelsen på stanga som er utslagsgivende men ett litt tyngre snøre
 4. Labbe

  Flere stenger

  føler at gapet mellom #5 og #6 er så lite om du skjønner og tenker at #7 funker godt til streamere både i fersk og saltvann. Kan ta feil altså, men☺️
 5. Labbe

  Flere stenger

  Jeg er på utkikk etter ett nytt oppsett med stang snelle. Pr i dag er jeg en allsidig fisker og har en helt ok 9’ #5 stang som jeg synes fungerer til det meste, ønsket er mest mulig ørret på tørt. Men i fjor opplevde jeg som så mange andre har opplevd at vind gjorde stanga mi for lett og det slutter å vake. (Er derfor på utkikk etter en stang jeg kan bruke til kasting av streamere, slik at det er mulig å få en middagsfisk på tur. Skal jeg gå for en #6 eller #7? Vil også kunne bruke den i noen lakseelver.
 6. Guideline fario 46 lw (helst bronse) ønskes kjøpt
 7. Labbe

  Fluer

  Ja jeg synes hjemmesiden der er veldig enkel og med veldig dårlige bilder. Det du sier med passion for håndarbeid kunne jeg ikke vært mere enig i, og ja det ligger masse bra saker fra privatpersoner på Finn.no. Men det den hjemmesiden skal ha, synes jeg, er at de har satt sammen en grunnpakke for elv, stille vann, høyfjell osv og at det står beskrevet ganske greit under fluene hva de skal imitere, noe jeg syns er litt vanskelig å se til tider:) men vi slår ett slag for bærekraftighet og kvalitet
 8. Labbe

  Fluer

  Hehe ja bra det kom noe godt ut av det! Det jeg tenker er at hvis jeg er på fjellet og har med ett sett derifra, så vil jeg ikke gå tom for fluer pga at de ramler fra hverandre. Så da er det vel bare å legge i de ekstra kronene for å være sikker:)
 9. Labbe

  Fluer

  Noen som har prøvd fluene fra fluefiske-butikken.no og kan si noe om kvaliteten i og med at de er relativt mye billigere enn mange andre plasser? Eventuelle erfaringer mottas med takk:)
 10. Ble det noe av denne artikkelsamlingen?:)
 11. Ja dette er jo en hel verden å sette seg inn i, men som du sier Rolv så må vel det meste bare testes ut for å skjønne! Men det er alltids kjekt å lese andres meninger da jeg stort sett holder på alene:) takker for svar!
 12. Hei! Jeg kjøper ferdige tapert fortom og ble introdusert for tippet ring i fjor sommer. Ble anbefalt å kjøpe tapert fortom for så å knyte på ring og deretter spiss på x antall cm. Men det jeg ikke skjønner er hvorfor man må ha tapert fortom før ring? Er det for at det slår bedre over?
×
×
 • Create New...