Jump to content

Morty07

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Morty07's Achievements

 1. Morty07

  Nymfe

  Da skal jeg jammen teste det ut. Takk for svar.
 2. Morty07

  Nymfe

  Hei alle sammen. Går det ann å fiske med dupp og nymfe, har noen erfaring med dette? Flytende eller synkende Bombarda? Morten.
 3. Hei alle sammen. Er dette tørrflue eller våtflue?
 4. Morty07

  Marflo

  Jeg er en fattig, arbeidsløs 65 åring Ruben 😩hvis jeg skal spare kanskje til neste år. Og så har jeg jo en ekonomisjef 😂
 5. Morty07

  Marflo

  Hadde det bare vært så enkelt, i de vannene jeg har vært sissi får jeg hverken brukt fluestanga eller Tenkarastanga. Tett skog og ris rundt hele.😖
 6. Hei, Fikk denne fluen av naboen. Han kunne ikke fortelle hva slags flue dette var.
 7. Morty07

  Marflo

  Takk for alle svar, skal prøve litt forskjellig. 😎
 8. Morty07

  Marflo

  Hei, Har lest litt om "Marflo" her på nettet. Er det noen som har forsøkt å fiske med Marflo med fluedupp, og går det ann. bør jeg bruke synkende eller flytende dupp?
 9. Akkurat Runar, det har jeg faktisk ikke tenk på. Lurt. får gå til innkjøp av noe maur. Takk 🙂
 10. Var ved et vann igår uten å kunne bruke , fluestanga som jeg har arvet. Varmt i været, litt vind, ikke noe vak . Brukte flyte dupp, med bytte av fluer. Våtfluer,, nymfer, ikke tørrflue (ikke noe vak). Ingen respons som ever. Ble ganske fortvilet, vurderte å kanskje selge hele greia. Men byttet til MB Silver, da fikk jeg fisk.... Abbor. Hva gjør man i en sånn situasjon ? Tenke litt utenfor boksen? Er glad for alle innspill. Vil bare nevne en ting, kompromissene med kona begynner å bli tynnslitt. Er under press for ålevere. Morten.
×
×
 • Create New...