Gå til innhold

Morty07

Medlem NFF - Standard
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Morty07

  1. Hei Ronny! Jeg har et navn til deg. Hva med "Viggen" et annet svenskt fly. Kulere en "Jas", vil jeg si.
  2. Morty07

    Flue

    Hei! Vet ikke om jeg har kommet til riktig knag. Jeg lurer på, har en flue som jeg ikke finner ut av hva den heter og hva den skal etterligne.
  3. Morty07

    Databaser

    Hm, ja enig Erik . Får se hva jeg finner. Forøvrig vil jeg gi dere kred, for deres databaser🤗
  4. Morty07

    Databaser

    Hei ! Er det noen som vet om flue eller klekkedatabaser man kan laste ned, som kan brukes på telefonen når det ikke er dekning.
  5. Hei alle sammen! Jeg har arvet en del fluer, og bokser med fluer. Dette året har jeg tenkt å ta i bruk fluestanga mer. Hvordan sorter dere fluene? Sorterer dere etter våtfluer, tørrfluer o.s.v? Eller sorterer dere etter måned? Eller andre praktiske måter. Jeg sliter med å bestemme meg hva som er mest praktisk. Tar gjerne imot forslag til noen praktiske løsninger. Tar også gjerne imot noen praktiske løsninger i henhold til transport av utstyr ? Reiser til Bodø gjennom Sverige, må få plass til kona også 🙂 Har en Berlingo Van. Hilsen Morty07
  6. Morty07

    Nymfe

    Da skal jeg jammen teste det ut. Takk for svar.
  7. Morty07

    Nymfe

    Hei alle sammen. Går det ann å fiske med dupp og nymfe, har noen erfaring med dette? Flytende eller synkende Bombarda? Morten.
  8. Hei alle sammen. Er dette tørrflue eller våtflue?
  9. Morty07

    Marflo

    Enig Ruben😎
  10. Morty07

    Marflo

    Jeg er en fattig, arbeidsløs 65 åring Ruben 😩hvis jeg skal spare kanskje til neste år. Og så har jeg jo en ekonomisjef 😂
  11. Morty07

    Marflo

    Hadde det bare vært så enkelt, i de vannene jeg har vært sissi får jeg hverken brukt fluestanga eller Tenkarastanga. Tett skog og ris rundt hele.😖
  12. Morty07

    Hva slags flue er dette?

    Hei, Fikk denne fluen av naboen. Han kunne ikke fortelle hva slags flue dette var.
  13. Morty07

    Marflo

    Takk for alle svar, skal prøve litt forskjellig. 😎
  14. Morty07

    Marflo

    Hei, Har lest litt om "Marflo" her på nettet. Er det noen som har forsøkt å fiske med Marflo med fluedupp, og går det ann. bør jeg bruke synkende eller flytende dupp?
  15. Uff ja Lars, du har nok rett 😞
  16. Akkurat Runar, det har jeg faktisk ikke tenk på. Lurt. får gå til innkjøp av noe maur. Takk 🙂
  17. Var ved et vann igår uten å kunne bruke , fluestanga som jeg har arvet. Varmt i været, litt vind, ikke noe vak . Brukte flyte dupp, med bytte av fluer. Våtfluer,, nymfer, ikke tørrflue (ikke noe vak). Ingen respons som ever. Ble ganske fortvilet, vurderte å kanskje selge hele greia. Men byttet til MB Silver, da fikk jeg fisk.... Abbor. Hva gjør man i en sånn situasjon ? Tenke litt utenfor boksen? Er glad for alle innspill. Vil bare nevne en ting, kompromissene med kona begynner å bli tynnslitt. Er under press for ålevere. Morten.
  18. Sitter her å tenker litt, noen mønstere til sjøørret ligner fluer til ferskavnn. Har noen testa ut sjøørret fluer i ferskvann?
×
×
  • Opprett ny...