Gå til innhold

Kenneth

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. har vært en uke i jølster, reiste 15 mai. møkkavær hele uka snø og sterk vind. fikk mye fisk men det ble kun på mark. 4 mann hadde med seg 50 kilo renset fisk hjemmover. fikk en dag med fluefiske men ble bare frusterert over det, var i et lite vann oppe på fjellet fisken vaket no helt sinnsykt på fjærmygg.prøvde med klekkere og palmer men villen ha flua nei da. det var helt sinnsykt fisken vaket bare halvmeteren forran bellyn, fisk på over halvkilon bare svømte i overflata med munnen åpen det er ikke rart man blir frusterert da mener jeg. noen som har no tips på hva jeg burde ha gjort?
  2. Storfisken, hvem vann er det du fisker i ?
  3. har en pool 12 v ring som jeg har i en stor bag som jeg kjøpte på claas ohlson den er glimrende får plass til pumpe og svømmeføtter samt neoprene vadere. og bellyn så klart da .png' alt=':lol:'>
  4. Heisann. jeg er en ivrig sportfisker som er i jølster to ganger i året. en gang på våren og en gang midt på sommeren. jeg lurte på om det var noen andre som har noen opplevelser fra fiske i jølster og kanskje komme med noen tips?
×
×
  • Opprett ny...