Gå til innhold

Snorre Brundtland Sæveraas

Medlem NFF - Standard
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Snorre Brundtland Sæveraas sine prestasjoner

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated
  • Conversation Starter

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takker! Har lest den artikkelen, blir fortsatt ikke helt klok. Skal forske mer!
  2. Takk for gode svar! Stangen kjøpte jeg på Finn nylig, det er en Guideline Lpxe 9' kl 5 med snelle Reelmaster klasse 5/6. Og snøret er visstnok et slitt SA GPX flytesnøre på den + backing. Skal prøve å rengjøre lina og ev smøre opp. Og bli bevisst på kraftbruken. Vil gjerne på kastekurs (!!), men jeg bor i Lofoten og ifølge jakt-og fiskeforeningen i Svolvær arrangerer de ikke kastekurs her. Men hvis noen vet om noe i nærheten, er jeg veldig interessert! Mest fiske i ferskvannsfiske; ørret. Men jeg har veldig lyst til å prøve elver, har bare ikke kommet dit ennå. Og gjerne sjøørret i sjøen. Det er bare så sykt mye å lære seg! Men det er jo kjempegøy
  3. Hei! takk for svar. Kan absolutt hende jeg kaster for hardt! Det var et kjempegodt tips. Hvordan renser man en line, rent praktisk?
  4. Hei! Jeg har kjøpt en fin stang på finn og en ok snelle tror jeg. Fikk vite av selger at lina var veldig slitt. Jeg har tidligere hatt en biltemastang (Gud forby!) men har hatt samme problemet med begge oppsett: Jeg opplever at når jeg slipper ut snøre for å kaste, eller false caste, så henger snøret seg opp slik at jeg ikke får lagt det ut smooth. Dette skjer ikke hver gang men ganske ofte. Føler liksom jeg må "dytte ut" snøret og det gir ikke noe godt resultat. Kan det være lina som er problemet? Bør jeg bytte line? Er dette et kjent problem? Er det eventuelt min teknikk det er noe galt med? Takk!
  5. Hei! Nybegynner her, som foreløpig forstår svært lite av denne meget fascinerende sporten her, mer er veldig interessert i å lære. Jeg har prøvd å fiske litt med tørrflue i innsjøer, uten mye hell for så vidt, stort sett ganske vindstille og ingen regn. De siste turene jeg har hatt har det blåst en del, og i går var det et vanvittig regnvær. Er det da egentlig noen fluer på vannoverflaten? Kan man fiske med tørrflue? I vind? I regn? Hva slags andre teknikker må man eventuelt benytte seg av? Jeg har noen våtfluer, men ikke satt opp rigg med indikator og sånn ennå (hvis det er det det heter) for å fiske med nymfe (?) Takk alle guruer ☺️ Hilsen nysgjerrigper
  6. Hei! Jeg er fullstendig nybegynner og kan så å si ingenting om dette faget. Jeg ringte dog en fiskebutikk for noen dager siden og spurte om tips til valg av fluer. Han ba meg forhøre meg med en lokal fiskeforretning, men jeg har ingen der jeg bor. Jeg bor i Svolvær i Lofoten. Her er det noen fine fiskevann og mye sjø så klart. Er det noen som har kjennskap til området som kan gi tips til valg av fluer? Både til sjøørret og ferskvannsfiske er av interesse. Hvis du har tips om et godt fiskevann i nærheten, er jeg veldig lydhør for det også! Flott side dette her forresten.
×
×
  • Opprett ny...